Arne Slot met KNVB Beker | VK Sportphoto

Nieuws

Arne Slot genomineerd voor de Rinus Michels Award 2024

Van de redactie

Arne Slot kan voor de derde maal op rij de Rinus Michels Award winnen. De inmiddels naar Liverpool vertrokken trainer maakte ook het afgelopen seizoen indruk bij Feyenoord en is hierdoor genomineerd voor de award voor beste trainer van het jaar.

Woensdag 3 juli zullen tijdens het National Voetbaltrainers Congres op Papendal de winnaars in de verschillende categorieën een Rinus Michels Award ontvangen.

De hoofdtrainers uit het Betaald Voetbal en de Bondscoach kiezen de Trainer/Coach van het jaar Eredivisie 2023/2024 en de genomineerden zijn: 

Peter Bosz (PSV), René Hake (Go Ahead Eagles), Rogier Meijer (NEC), Joseph Oosting (FC Twente) en Arne Slot (Feyenoord).

De hoofdtrainers uit het Betaald Voetbal en de Bondscoach kiezen de Trainer/Coach van het jaar Keuken Kampioen divisie 2023/2024 en de genomineerden zijn:

Jean-Paul van Gastel (NAC), Dick Lukkien (FC Groningen), Peter Maes (Willem II), Michele Santoni (FC Dordrecht) en Bas Sibum (Roda JC).
 

De hoofdtrainers uit het Betaald Voetbal en de Bondscoach kiezen de Trainer/Coach van het jaar Azerion Vrouwen Eredivisie 2023/2024 en de genomineerden zijn:

Suzanne Bakker (Ajax) en Joran Pot (FC Twente).

Het Rinus Michels Award comité bepaalt een eventuele toekenning van de Oeuvre-prijs.

Delen

Reacties

Over trainers gesproken ..afgelopen week zou er meer bekend zijn,het is woensdag nu, gaat Priske nog komen of komt er nog een ander konijn uit de hoge hoed ....
In de toekomst staan de grote clubs voor Mr A. Slot in de rij. Hij gaat zijn stempel zetten als trainer. Ik wens deze trainer veel succes, ik zal hem zeker blijfen volgen waar hij ook gaat..
Zou raar zijn als hij het niet werd en ook de waarde van de trofee doen dalen. Toch?
Hake heeft de meest knappe prestatie geleverd eerlijk gezegd