Primeur Bevestigd
Jan-Paul van Hecke

Alamy

Transfers

Arne Slot sprak met onhaalbare Jan Paul van Hecke

Feyenoord is na de meniscusblessure van Gernot Trauner naarstig opzoek naar versterking die gelijk kan aansluiten bij de hoofdmacht. Eén van de namen die recentelijk viel: Jan Paul van Hecke.

Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk liet zich zondagavond bij NOS Studio Voetbal uit over Van Hecke. "Wanneer blijkt dat Trauner dit seizoen niet meer kan spelen, kun je nu nog een extra centrale verdediger halen. Jan Paul van Hecke van Brighton. Een rechter centrale verdediger die vorig jaar werd verhuurd aan Blackburn Rovers en het jaar daarvoor aan sc Heerenveen. Deze week speelde hij mee in de FA Cup tegen Middlesbrough. Het is iemand die je gelijk kan neerzetten."

Hoofdtrainer Arne Slot sprak reeds met de 22-jarige Nederlandse centrale verdediger, al kan de Nederlander deze transferwindow niet uitgeleend worden aan Feyenoord. Zijn huidige club Brighton & Hove Albion FC heeft namelijk acht spelers uitgeleend buiten de landgrenzen. Meer spelers uitlenen is voor Brighton niet mogelijk door FIFA-regels. De gesprekken tussen Slot en Van Hecke zijn daardoor op niets uitgelopen.

Feyenoord is aangewezen op de huur van back-up centrale verdediger. Naast het gereserveerde transferbudget van de mogelijke aanstaande aanwinst Ramiz Zerrouki is er geen transferbudget meer over voor deze window.

slot

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM
Op jouw link tel ik er 7 👀
Zijn contract loopt wel af op het einde van het seizoen. Dus misschien ging het daar ook wel over.
Eigenlijk wil je nu toch 3 gasten halen...

Zerrouki
Hecke
Van Boomen
Vind hem eigenlijk beter dan die Doukoure die ik eerder hoorde noemen als ik hem zo terugzie
Daar moet toch iets op te verzinnen zijn?
Of er moet gewoon iemand lappen voor die paar maandjes.
Zou kunnen dat Feyenoord Brighton geld geeft wat ze anders voor de huur moeten betalen. En met dat geld wordt zijn contract afgekocht en kan hij gewoon komen.
Van de zomer gratis is hij gratis op te pikken. Contact zoeken en verleiden om de overstap te maken als free player. Money in de zak houden voor toptalenten 💶
Kunnen we hem niet kopen en dan met klarna achteraf betalen afrekenen? Dat we in de zomer geld overmaken? Anders loopt die transfervrij iit contract..
Kijk, dit is outside the box denken. Lekker bezig.
WijwillenGnonto
WijwillenGnonto
Normaal gesproken moet je dan binnen 30 dagen betalen, maar verlengen van die datum kan ook. Doe ik ook al een jaar met mn nieuwe auto, werkt prima
Ik moest gniffelen
Feyenoord zit zelf ook nog op transfergeld te wachten van verkochte spelers
JulioRicardoCruz
Als ik uit kan gaan van de verhuurde spelers op transfermarkt dan zijn het op dit moment 7 en geen 8. Aaron Connelly is namelijk terug gehaald uit Italië en verhuurd aan Hull City. Clubs aan wie ze nu verhuurd hebben zijn: Vitesse, Angers, Union st Gilloise, standard Luik, Koln, Basel, Vitesse (weer). Dit zijn er dus 7.. @ftm?
Zou het niet gaan om totaal?
Dat je maar 8 spelers totaal mag uitlenen, ookal haal je spelers terug.
Kan me niet voorstellen dat er een heel artikel aan geweid wordt waar vervolgens uit blijkt dat er een fout is gemaakt.
Zal best wel research aan vooraf zijn gegaan.
@FTM
Zou Van Hecke kopen wel haalbaar zijn als Mannsverk gehaald wordt ipv Zerrouki?
Stel dat 7 miljoen de max is wat we kunnen uitgeven.
Mannsverk gaat echt niet voor onder de 3.5 miljoen weg.
Brighton heeft daarentegen in 20/21, 2 miljoen betaald voor hem, die gaan hem echt niet laten gaan voor een appel en een ei.
Rutger heeft, dacht ik, in de reacties ergens gezegd dat Mannsverk voor rond de 5 miljoen op te halen is. Dan hou je 2 miljoen over, wat mij een meer dan voldoende lijkt om de laatste 6 maanden (!) van het contract van Van Hecke af te kopen.
Dat zou ik ook doen, Timber is ook niet zo lang weg.
Besteed je budget aan een verdediger, ipv een zieke middenvelder
Jimmyhuiskens1997
@FTM Heb je inzage in namen die genoemd worden als potiëntiele versterkingen die op huurbasis zouden moeten komen?
@FTM in het onwaarschijnlijke geval dat Zerrouki toch niet komt, verwacht je dat er dan voldoende budget is voor van Hecke en bijv Mansverk of een ander alternatief voor 6?
@FTM betekent dit dat we de mysterieuze donkere jongen ook kunnen vergeten of wordt dit van de zomer mogelijk interessant? En is mannsverk voor van de zomer nog een optie? En wat als zerrouki niet door gaat zou dan van Hecke en mannsverk wel kunnen?
Geertruida rcv en dan heb je wieffer nog
Zerrouki op 6
Pedersen en benita heb je als rb
En als Geertruida geblesseerd raakt?
Zonde, zit nog niet echt mee..
Pietje_Visstik
Bizar, je kunt dus deze jongen kopen én Mannswerk of die Zerrouki. Lijkt me simpel. Laat Twente maar gaarkoken.
Terughalen en weer verhuren kan toch wel?
Nvm dacht dat die verhuurd was nog aan Blackburn Rovers, excuse me
Kopen is geen optie met zo'n kort contract?
staat netjes in het artikel
Die komt dan toch van de zomer.
Volgens mij mag je 6 maanden voor eind contract contact hebben toch?
Naja ik snap dat het budget naar Zerrouki eerst gaat, maar als ze voor iemand anders gaan is er misschien ruimte toch? Of wordt Zerrouki door externe gedaan.