jahanbakhsh2

VK Sportphoto

In beeld

Jahanbakhsh: “We willen op drie fronten zover mogelijk komen”

Van de redactie

Terwijl de media volop bezig is met de transfersoap rondom Ramiz Zerrouki, speelt Feyenoord komende donderdag alweer de volgende wedstrijd. In De Kuip ontvangen spelen de Rotterdammers tegen PEC Zwolle in de tweede ronde van de KNVB Beker.

Alireza Jahanbakhsh heeft zin in de wedstrijd tegen de Zwollenaren, zo vertelt hij op Feyenoord TV. “Een avondwedstrijd in De Kuip is het mooiste”, aldus de Iraniër die de prijs uiterst serieus neemt. “We willen op drie fronten zover mogelijk komen. In de Eredivisie, de beker en de Europa League. We gaan volle bak om deze wedstrijd te winnen”.

Jahanbakhsh kijkt met vertrouwen naar de komende wedstrijden, ondanks de absentie van Gernot Trauner en Quinten Timber. “We wachten op het moment dat ze terugkomen. Ze maken sowieso het team beter”, aldus de aanvaller over het geblesseerde duo. “Gelukkig hebben wij een hele goede selectie. Wij hebben op iedere positie twee, drie goede en fitte spelers. Maar de andere jongens laten het zien. Zij hebben ook kwaliteiten om het team te helpen. Hopelijk komen ze zo snel mogelijk terug en hebben we een volledige selectie voor de rest van het seizoen.”

Delen

Reacties

Nog geen reacties