slot

VK Sportphoto

Nieuws

'Arne Slot wil Jens Toornstra graag behouden'

Van de redactie

Feyenoord trainer Arne Slot wil Jens Toornstra niet graag kwijt. Dat gaf hij afgelopen vrijdag bij de persconferentie in aanloop naar het duel tegen RKC Waalwijk al aan. Toornstra staat in de belangstelling van zijn oude club FC Utrecht. In gesprek met het AD geeft de oefenmeester van de Rotterdammers aan dat het aan Toornstra zelf is of hij daar op in wil gaan of niet.

Afgelopen zondag moest de 33-jarige middenvelder het doen met een invalbeurt. Met de mogelijke komst van aanvallend middenvelder Ezequiel Bullaude wordt de concurrentie weer groter voor de routenier. "Ik heb er voor de wedstrijd tegen RKC iets over gezegd. Het gaat om hoe Jens zelf tegen zijn situatie aan kijkt. Daar is niets aan veranderd sinds vrijdag," geeft Slot aan tegenover het AD.

Vlak voor het duel tegen RKC werd bekend dat Fredrik Aursnes vertrekt naar Benfica. Slot was hier al van op de hoogte. "Toen ik voor de wedstrijd tegen RKC aangaf hoe de situatie voor Jens is, wist ik natuurlijk al dat Aursnes misschien weg zou gaan. Jens is tegen RKC weer ingevallen, maar nogmaals, het is hoe hij er zelf tegenaan kijkt."

Delen

Reacties

Ik neem toch ook niet aan dat Utrecht het salaris gaat betalen wat hij bij ons verdient. Zal in de nadagen van Jens toch ook een factor zijn lijkt me?
Jens moet blijven! Zeker nu we Rens alweer een paar seizoenen voor het laatst hebben zien spelen :).

All crazyness on a little stick: topper. Jens moeten we laten doen wat hij wil en voor hemzelf het beste acht. Maar na zijn actieve carrière hoop ik dat ie wel bij ons terug wil komen in een rol. Ik heb zomaar het idee dat deze clubman ons ook buiten het veld straks heel wat zal kunnen gaan bieden...
IK begrijp best als Jens aan zijn einde van zijn carrière nog wilt voetballen en gezien de concurrentie bij feyenoord wordt de kans erg klein.
Aan de andere kant,ik heb echt het gevoel dat de komende jaren er iets heel moois kan ontstaan in Rotterdam en dat hij binnen en buiten de lijnen een mooie bijdrage kan leveren.
Hij wordt 34. wees blij dat je bij een club als Feyenoord nog minuten kan maken ipv naar die slangenkuil in Utrecht!!
Hoop dat hij blijft we gaan hem nog hard nodig hebben dit seizoen !!!
Ik hoop van harte dat Jens blijft, we hebben een betrouwbare en oudere speler nodig tussen alle jonkies.
Mocht Jens anders beslissen is een groots afscheid door de voordeur het minste wat we kunnen doen.