de-kuip-binnen

Nieuws

Onduidelijkheid over start secondary ticketing

Dennis

Feyenoord heeft aangegeven dit seizoen te willen starten met secondary-ticketing. Bij de start van het seizoen is deze mogelijkheid er vooralsnog niet.

Navraag bij Feyenoord leert dat het onduidelijk is wanneer secondary-ticketing wordt geintroduceerd: "We kunnen helaas nog geen datum geven voor de livegang van de Feyenoord Ticket Exchange. We kunnen enkel aangeven dat de Ticket Exchange dit seizoen weer beschikbaar komt." 

Onder seizoenkaarthouders is de wens om een losse wedstrijd door te kunnen verkopen groot, gezien de vele reacties die binnenkomen bij 1908.nl. De taak om dit traject te begeleiden ligt bij Janpaul Landman, IT Director van Feyenoord.

Secondary-ticketing biedt de mogelijkheid aan seizoenkaarthouders om voor een aantal thuiswedstrijden per seizoen hun seizoenkaart legaal door te verkopen. Dit biedt voordelen aan zowel de supporters als Feyenoord. Supporters kunnen geld terug ontvangen voor een gemiste wedstrijd en Feyenoord krijgt de mogelijkheid om extra geld te verdienen op een stoeltje dat anders leeg zou blijven. Bovendien zorgt een volle Kuip voor een hogere horeca omzet en worden zwarthandelaren buitenspel gezet. 

Delen

Reacties

Wel jammer want dit was voor supporters EN club een goede oplossing.
Dit werkte een paar seizoenen geleden uitstekend! Weet niet waaron ze er ooit mee gestopt zijn voor alle partijen is het goed
Ach joh, wat maakt het nou uit. Het systeem ligt er pas uit vanaf maart 2020. Bij een normaal functionerend bedrijf waren de verantwoordelijke hiervoor allang eruit getrapt.
Bij Feyenoord lijken ze inderdaad andere prioriteiten te hebben!