VK Sportphoto

Europees

AS Roma klaar voor Feyenoord na zakelijke winst op Torino

FeyenoordTM

AS Roma is klaargestoomd voor het eerste duel met Feyenoord in de kwartfinale van de UEFA Europa League. De Italiaanse formatie van hoofdcoach José Mourniho won afgelopen zaterdag het uitduel bij Torino met 0-1.

Paulo Dybala tekende voor het enige doelpunt van de wedstrijd. AS Roma staat momenteel derde in de Italiaanse Serie A, een plek die recht geeft op UEFA Champions League-voetbal.

Oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum stond in de basis bij AS Roma. De formatie die Mourinho het veld instuurde bestond uit: Patrício; Mancini, Smalling, Llorente; Zalewski, Cristante, Wijnaldum, Spinazolla; Dybala, Solbakken, El Shaarawy.