Bevestigd
kokcu2

VK Sportphoto

Transfers

Aston Villa is de volgende gegadigde voor Orkun Kökçü

FeyenoordTM

Aston Villa behoort tot één van de kanshebbers om komende zomer Feyenoord-captain Orkun Kökçü te strikken. Dat meldt het Engelse Mirror zaterdagavond. Het nieuws is ondertussen bevestigd aan deze site.

Buiten Aston Villa volgen nog meer andere Engelse clubs de Turks-international: Vanuit de Premier League behoren West Ham United, Brighton & Hove Albion, Leicester City, Arsenal, Nottingham Forest, Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace tot de belangstellenden.

Buiten de Premier League geniet de 22-jarige Kökçü belangstelling van ondermeer Borussia Dortmund en SL Benfica. Roger Schmidt, trainer van de Portugese koploper, blijft nog altijd hengelen naar de Feyenoord-captain.

Vooralsnog is er géén bod bij de clubleiding van de Rotterdammers binnengekomen, al kan daar vroeg in de transferwindow (startend medio juni, na de international-break) snel verandering in komen.

Kökçü speelde reeds 171 (!) officiële duels voor de Rotterdammers. Daarin kwam hij 32 maal tot scoren en leverde hij 27 assists af.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Arsenal wil hem ook echt hebben, dat zou wel een prachtige club voor hem zijn, goede coach, goed beleid, meerdere jonge spelers.
Je kan beter een lijstje maken van wie niet geïntroduceerd is ...natuurlijk zijn ze geïnteresseerd. Wat leuk zo zijn om mee te denken met het management..wat is zinvol..gelijk naar de top of Engelse middenmoot om door te groeien
Heb het idee dat sommige media soms maar wat roepen zodat ze achteraf hun gelijk kunnen halen... En als ze ernaast zitten dan hoor je ze niet meer...
Of ze noemen 10 clubs en dan hopen dat de juiste er tussen zit...

Voor alle duidelijkheid... Heb het hier niet over 1908.nl, maar over alle klassieke media
Bij Dortmund worden de spelers 2 keer zo veel waard en de Duitse competitie is beter voor hem.
Hoe langer ik over nadenk hoe betere stap dit is voor Kokcu. Net als Wijnaldum niet direct naar de grote clubs. Die halen namelijk 3-4 spelers van 40m. Bij een Aston is hij de grote aankoop en moet hij zich laten zien. Doet hij dat, is die het jaar daarop wel naar een top 3-4 club.
Doet hij dat niet, heeft hij nog de tijd om daar te groeien ipv direct verhuurd te worden.

Ook wij profiteren ervan als hij nog een stap maakt, want ook bij binnenlandse transfers krijg je opleidingsvergoeding. Daarnaast weten wij echt wel dat hij een stap hoger kan, dus altijd 10-15% doorverkooppercentage houden.
Zelf heeft kokcu nog niks gezegd waar hij heen wil.
Als hij naar Engeland zou willen is Aston Villa zeker geen verkeerde stap. Het is een verstandige gozer, die wil zeker weten wat een trainer van plan is.
Kokcu is niet te vervangen, echt een unieke speler.
Dat was hij uiteraard niet, maar zo goed geworden.
Vandaag overigens belangrijke pot in Engeland voor Feyenoord. Bournemouth tegen Leeds, van beide clubs lopen nog wat bonussen te ontvangen. Helaas is Sinisterra weer geblesseerd.
Na de wedstrijden van Feyenoord zijn de TT berichten het leukst
Rutger is Branko v.d. Bomen in beeld bij Feyenoord? Zou een prima opvolger kunnen zijn voor kokcu!
Zou het jammer vinden als hij niet komt. Hij is gratis en heeft bewezen een goede middenvelder te zijn met veel assists. Maar ik weet dat PSV ook interesse heeft. Die vinden het niet erg om salarissen van 3-4m te betalen. Dat doen wij niet.
@ftm is florian neuhuis misschien een optie van gladbach
Zoveel kapers op de kust, en dan toch zal het bedrag waarschijnlijk een teleurstelling zijn. Na de 25 mln voor Sinisterra, zou Kokcu toch minimaal 50 moeten opleveren. Beste speler eredivisie, constant ook nog eens. Sini was niet constant. Maar toch vrees ik een 30 mln oid, en dat zou toch een domper zijn. Natuurlijk heeft Orrie zelf ook wat te zeggen over waar hij naar toe wil, maar Fey moet zich niet laten afschepen met een fooi…
Na de wedstrijden van Feyenoord zijn de TT berichten het leukst
Ah mooi. Feyenoord niet te vroeg happen dus.
@FTM, al iets gehoord van namen als mogelijke directe versterkingen waar je blij van wordt?
Die Branco van den Boomen is geen optie toch?
Feyenoord heeft aangegeven een rustige zomer te verwachten omdat ze afgelopen seizoen al veel hebben gehaald. Zal afhankelijk zijn wat er weggaat en buitenkansjes.
Chavez niet? Die zou toch rond zijn?
@FTM vanaf welk bedrag begint het bieden?
Onder de 30 gaat die zeker niet weg
Wat heb ik de laatste tijd een naar voorgevoel zeg over de toekomst van Feyenoord. We staan potverdikke op het punt om kampioen van Nederland te worden en toch knaagt er iets, heb het idee dat er helemaal niet naar de toekomst wordt gekeken. Zo moeilijk is het toch niet om een structuur op te zetten waar Feyenoord de komende jaren wat aan heeft? Zul je zien dat we straks 7 miljoen neerleggen en met Million fking Manhoef en Ron Jans de CL in gaan. Heb echt het idee dat het na de komende weken wel weer even klaar is
@FTM is er al iets van ontwikkeling oo bestuurlijk gebied? TM en commercieel manager? Wat zegt jou gevoel verder over te verwachten aankopen aankomend seizoen? De scouting goed zn werk gedaan of volgt te Kloese de scouting niet?
Nee, totaal niets. Ik verwacht dan ook niet veel van aankomende zomer vanuit het bestuur.
Ludovit Reis misschien een optie als vervanger?
Dat is niet waar, hij speelt beetje zoals Van den Belt bij HSV. Zo'n rol heeft Kokcu ook ongeveer.
Iemand met dezelfde cijfers qua progressieve passes ga je niet vinden vrees ik. Die moet je zelf opleiden. Reis heeft in ieder geval al dezelfde pit en defensieve capaciteiten als Kokcu, en met Wieffer en Zerrouki er bij kan het best wel een interessant middenveld worden denk ik
@FTM Denk je dat het in de engelse pers genoemde bedrag van 45 miljoen ongeveer klopt?
@FTM Hoger dan dat?🫣 (feyenoord kennende gaan we weer genoegen nemen met 30-35 miljoen..)
Scouten ze voor volgend seizoen wel in een hoger segment qua transferwaardes of het zelfde als vorige zomer
In hetzelfde artikel (waarvan het nu bevestigd is dat ze dus wat weten) staat dat Atletico én Real Madrid Santi volgen.

Atletico waren al eerder geruchten over maar Real dus ook?
Uitgaande transfer record gaat gewoon verdubbeld worden. Heerlijk!
Hoor je ook namen voorbij komen voor vervangers zo ja komen die namen een beetje in de buurt van Orrie z’n kwaliteiten ? @ftm
Ben ik de enige die het vermoeden heeft dat Timber is gehaald als zijn vervanger? Als nr.6 is er alles aan gedaan om zerouki te halen en een echte nummer 10 is hij ook niet. Ik denk dat hij het beste tot zijn recht komt op de plek van Orrie. En dat we dus de luxe situatie hebben dat de vervanger al in huis is
Timber.. Speelt meer dan de helft minder passes per game dan Orrie.
Hoorde dat hij intern ook wordt gezien als inverted rechtsback.
Let's see what happens next season.. Denk/hoop dat ze een andere vervanger voor Kökçü halen.
Mooi bod om te beginnen met onderhandelen 45 miljoen te weinig
Dan hadden we AS Roma moeten elimineren. Snap het wel, maar is toch iets te enthousiast voor nu
Sinds die wedstrijden zijn er juist heel veel gegadigden bijgekomen voor Feyenoord-spelers
Deze jongen gaat zo-veel geld opleveren. Heerlijk en verdiende transfer uiteraard
Engelse clubs die tegen elkaar gaan bieden is het beste wat je als club kan overkomen
Zou lekker zijn als United ofzo zich nog gaat mengen in de strijd. Die betalen zo 20 miljoen te veel
Ze hebben vorig jaar 20 miljoen te weinig betaald voor Malacia