depay

VK Sportphoto

Nieuws

'Atlético Madrid moet ook Depay missen tegen Feyenoord'

Van de redactie

Atlético Madrid moet het tegen Feyenoord ook zonder Memphis Depay doen. De Oranje-international heeft volgens het Spaanse medium Marca een kuitblessure opgelopen die hem wederom een aantal weken aan de kant zal houden. Memphis maakte zondagavond nog zijn rentree als invaller in de gewonnen derby tegen Real Madrid, nadat hij was hersteld van een hamstringblessure.

Eerder deze week kwam het nieuws al naar buiten dat Ángel Correa een knieblessure heeft opgelopen na het duel tegen stadsgenoot Real Madrid afgelopen zondag. De ploeg van Simeone heeft ook niet de beschikking over Thomas Lemar, Reinildo Mandava, Çaglar Söyüncü, Vitolo, Pablo Barrios en Rodrigo De Paul. 

Woensdag 4 oktober staat om 18:45 uur het duel tussen Atlético en Feyenoord op het programma. In het Wanda Metropolitano wordt afgetrapt voor de tweede speelronde in de UEFA Champions League. Feyenoord staat na één wedstrijd bovenaan in de groep met drie punten, dankzij de overwinning op Celtic. Atlético Madrid deelt de tweede plaats met Lazio Roma, beide met één punt.

Delen

Reacties

Da's jammer ik had hen graag zien verdwijnen in de Bermudadriehoek van onze defensie 😉.
Hopen dat Morata weer eens zo'n dag heeft dat niks lukt. Vaak een gevalletje alles of niets spits
Depay had toch niet door onze achterhoede gekomen. Showboot
Flink wat afwezigen, schept mogelijkheden voor ons.. Jongens als Rodrigo De Paul is het totaal niet erg dat die er niet bij zijn. Al lopen Griezmann en Morata nog altijd frivool rond.
Hoeveel van de afwezige namen zijn basis spelers?
4, die regelmatig spelen, de Paul, Lemar, Depay en Correa
Geeft iets wat meer hoop, blijf hopen op een gelijkspel uit!
Kijk aan. Man van glas is weer geblesseerd. Keurig en prima.