yv2023820yv2023820a1a01493

VK Sportphoto

Nieuws

Ayase Ueda opgeroepen voor Japanse oefeninterlands

Twan

Ayase Ueda is opgeroepen voor twee oefeninterlands met Japan. Dit maakt de Japanse voetbalbond bekend via hun website. Het Japanse elftal neemt het in eigen land op tegen Canada en Tunesië.

Japan speelt 13 oktober tegen Canada in Niigata. De wedstrijd wordt om 19.35 uur afgetrapt (12.35 uur plaatselijke tijd). Vier dagen later neemt Japan het in Kobe op tegen Tunesië. De wedstrijd gaat om 19.10 uur (12.10 uur plaatselijke tijd) van start.

De afgelopen interlandperiode moest Ueda vroegtijdig terugreizen met een blessure. De spits speelt de laatste paar wedstrijden weer enkele minuten mee namens Feyenoord. Vanavond krijgt de Japanner voor het eerst een basisplaats tegen Atlético Madrid, vanwege de afwezigheid van Santiago Gimenez (schorsing).

Ueda heeft 16 interlands voor Japan gespeeld. Daarin kwam de spits tot dusver tot twee doelpunten.

Delen

Reacties

Hij kan dan niet. Last van de gele griep.
Oefenwedstrijden zijn er nou eenmaal. Dit zal niet veranderen. Feit dat je veel internationals hebt, hoort bij een topclub.
Okay dit is misschien iets dat alleen mijn generatie nog kan bedenken maar leg even de hoorn naast de telefoonhaak de komende dagen in het Maasgebouw. Werkt altijd.
Kan hij weer geblesseerd raken. Nee zeggen tegen oefeninterlands!!!
Fijn hoor, net hersteld bij werkgever Feyenoord. Ueda heeft al een Champions League wedstrijd gemist door een oefenpotje blessure.
Als het weer mis gaat lijkt het erop dat Feyenoord slechts de club is waar UEDA telkens moet herstellen, zodat hij weer klaar is voor onbenullige oefenpotjes van Japen. Alleen nog voor echte interlands graag, niet meer voor flauwekul.
De vraag is niet of er spelers weer geblesseerd raken, maar wie 😏
Kuipvrees, angst....psycholoogje misschien?
Nee, inzicht vanuit het verleden.
Hopen op geen geblesseerde...