Azarkan John de Wolf

VK Sportphoto

Nieuws

Azarkan mist mogelijk duel tegen werkgever Feyenoord

Van de redactie

Marouan Azarkan mist mogelijk de wedstrijd van Excelsior tegen Feyenoord. De Feyenoord-huurling kampt met liesklachten en zal deze woensdag een MRI-scan ondergaan. Azarkan is dit seizoen de meest waardevolle speler bij Excelsior en beschikt over een contract bij Feyenoord tot de zomer van 2024. 

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft de 21-jarige aanvaller aan de hoop te hebben dat het niets ernstigs is. "Die wedstrijd moet ik gewoon spelen. Daar kijk ik al zo lang naar uit. Ik dacht dat het niets ernstigs was, maar ik moet het nu wel laten checken. Ik hoop heel erg dat ik niets heb."

Al enige tijd had de aanvaller van de Kralingers last van zijn lies. "Steeds als ik vol uithaalde, schoot het er weer in", aldus Azarkan. De snelle aanvaller lijkt bezig te zijn aan zijn laatste weken in het shirt van Excelsior. In principe sluit hij komende zomer weer aan bij de aanstaande landskampioen, maar kan ook rekenen op interesse uit verschillende clubs uit het binnen- en buitenland, meldt de krant. Eerder werd bekend dat FC Twente, Udinese en Toulouse de aanvaller ook op de lijst heeft staan.

Delen