Primeur Bevestigd
azarkan-excelsior

VK Sportphoto

Transfers

FC Twente ziet in Azarkan mogelijke opvolger Černý

FeyenoordTM

Marouan Azarkan heeft zich in de kijker gespeeld bij FC Twente. De Feyenoord-huurling, dit seizoen uitkomend voor Excelsior, moet in Enschede het mogelijke vertrek van Václav Černý opvangen.

Bij Feyenoord staat Marouan Azarkan tot de zomer van 2024 onder contract. In het huidige Eredivisie-seizoen leverde hij voor Excelsior drie goals en zes assists af. Een jaar eerder kwam Azarkan ook voor de Kralingers uit in de Keuken Kampioen Divisie; dat seizoen was hij goed voor dertien goals en elf assists.

Een terugkeer bij Feyenoord lijkt er niet in te zitten. In een eerder interview met RTV Rijnmond werd duidelijk dat er nauwelijks contact is tussen de speler en Feyenoord, waardoor Azarkan de markt kan oriënteren. Joseph Oosting, vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van De Tukkers, ziet het zitten in Azarkan.

In Enschede is Černý dit seizoen van vaste waarde voor FC Twente. De Tsjechische buitenspeler wil echter na het huidige seizoen zijn vleugels uitslaan. 'Ik weet dat er met mijn huidige prestaties interesse loskomt van andere clubs. Er speelt ook wel wat, weet ik van mijn zaakwaarnemer' vertelde de linkspoot recentelijk in gesprek met Voetbal International.

De kans is daardoor vrij groot dat er op termijn een bod vanuit Enschede bij de clubleiding van Feyenoord terecht komt. Eerder werd duidelijk dat Azarkan ook door de buitenlandse clubs Udinese (Italië) en Toulouse (Frankrijk) gevolgd wordt.

Marouan Azarkan vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een geschatte marktwaarde van €1.500.000.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Leuk voor de Duitsers, voor Feyenoord komt hij gewoon tekort. We hebben al genoeg matige vleugels.
Ik snap niet dat Feyenoord geen belangstelling voor hem heeft. Ik vind hem een erg interessante speler, erg dreigend, handig in de kleine ruimte, werkt bijzonder hard en kan spelers passeren wat onze wingers dikwijls niet lukt. Ik zou zeggen: naar Feyenoord terughalen en contract verlengen.
Is het niet. Komt (nog?) echt tekort voor het niveau dat je nastreeft.
Ik denk dat een club als Twente echt zijn top is
Startbod van laten we zeggen €8m ex bonussen, inclusief Zerrouki in de deal betrekken…

Iets met dikke … 3 bier voor Twente.
Die wilden toch geen zaken doen met Feyenoord…
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Hoeveel spijt gaan we hiervan krijgen?
Ik denk...... Geen
8 mlj. Bruggink!!!
HAHAHAHA. Niks verkopen aan die schijt club
@FTM, wordt Walemark deze zomer weer bij clubs aangeboden voor een uitleenbeurt? Twente lijkt me een interessante optie voor hem, zeker nu Cerny, Cleonise en volgens mij ook Misidjan daar weggaan.
Wordt zeker aangeboden ja
Als Feyenoord het niet ziet zitten is verkoop logisch. Zou mooie stap voor hem zijn naar Frankrijk. Die Cerny vind ik een ********, maar wel goede speler. Niet dat Feyenoord die zou moeten halen, want van mij hoeft niemand van Twente te komen.
Vind het wel een leuke speler eigenlijk. Geef hem maar een kans en anders 3-4 miljoen verkopen.
@FTM, stel dat Twente zich meld met een bod. Gaat Feyenoord dan hoog in de boom zitten aangezien Twente dat bij Hilgers en Zerrouki ook deed? Het lijkt me niet dat Feyenoord hem voor een prikkie wegdoet nadat ze ons de absolute hoofdprijs willen laten betalen voor hun spelers.
Ik denk dat Twente eerder iemand voor de lange- dan voor de korte termijn wil vastleggen. Natuurlijk is Wålemark interessant voor nagenoeg elke club die net onder het niveau van Feyenoord speelt, maar ik denk dat hij ook elders gestald kan worden.
nietgeschotenmeestalmis
Dit is toch geen antwoord op de vraag van @Jord?
@FTM weet jij of feyenoord zelf ook actief op zoek is naar buitenspelers ?
Gelukkig wel ja :-)
Slot moet hem komende zomer een kans geven, is in de kleine ruimtes een nuttige speler.
Ruildeal met Zerrouki. En anders verkopen aan Undinese of Toulouse
35 mijloen + zerrouki
Dat is dan 8 miljoen alsjeblieft!
Zonde dat Feyenoord geen omkijken naar hem heeft.. Stukje management wat ontbreekt
Doet zoveel vuil werk, verdedigt enorm vaak mee, werkt keihard en is vaak zeer inventief. Beter dan Walemark. Zondeals ze hem late n lopen
Indirect een sneer naar gebrek aan focus op het aantrekken van een TD of TM? @FeyenoordTM
Geen sneer, gewoon een feit
Ruildeal van maken met Zerrouki