azarkan-excelsior

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord kijkt amper om naar verhuurde Azarkan

Van de redactie

Marouan Azarkan beleefde afgelopen zondag een weerzien met de club waar hij onder contract staat. De 20-jarige aanvaller is door Feyenoord aan Excelsior verhuurd en liet zich zien in de Kuip. 

Azarkan verzorgde de assist op Goudmijn waardoor de Kralingers verrassend een 0-1 voorsprong namen. Uiteindelijk stelde Feyenoord orde op zaken en liep uit naar 5-1. Desalniettemin had Azarkan genoten. "Natuurlijk was het mooi. Ik heb al een paar keer in De Kuip gespeeld, toen nog met het Feyenoord-logo op m'n borst. Nu was ik de tegenstander, maar het voelde wel even als thuiskomen." Ook de Feyenoordsupporters waren Azarkan nog niet vergeten, getuige het applaus dat van de tribunes klaterde toen de kleine aanvaller een kwartier voor tijd werd gewisseld.

De pas 20-jarige aanvaller is nu voor het derde seizoen op rij verhuurd. De eerste keer aan NAC Breda en inmiddels voor de tweede keer aan Excelsior. Toch hoopt Azarkan nog op een kans in de Kuip. "Dat zou natuurlijk mooi zijn. Ik heb het vorig jaar laten zien, toen nog in de Keuken Kampioen Divisie. Nu laat ik bij een mindere club dan Feyenoord ook gewoon zien dat ik het niveau aankan. Ik denk dat het alleen nog maar beter zal gaan als ik bij een club als Feyenoord zou spelen. Ik hoop dat ik de kans krijg. Dan ga ik mezelf ook hier laten zien."

Of die kans gaat onder Slot gaat komen is onduidelijk. Feit is dat de trainer van Feyenoord tot dusver weinig interesse heeft getoond in de verhuurde aanvaller. Ingewijden melden dat Azarkan niets van de trainer had vernomen nadat hij vorig seizoen met de Kralingers promotie naar de Eredivisie had afgedwongen. Ook wordt er amper geïnformeerd naar zijn ervaringen en ontwikkeling bij Excelsior. Het lijkt erop dat Feyenoord niet zo goed weet, wat het met de aanvaller aan moet. Azarkan bevestigde zondag bij RTV Rijnmond dat er geen contact is met Feyenoord.

Delen

Reacties

Is minstens even goed als: ali, whalemark of Idrissi. Zie dan liever eigen jeugd. laat bij Excelsior ook al 2 seizoenen genoeg zien.
Klopt,die walemark heeft het ook niet
Ziet het spelletje goed, maar qua techniek en fysiek is het de vraag of hij het niveau van Feyenoord 1 aankan.
Kan de eredivisie aan. Maar is niet wekelijks de beste bij Excelsior. En dus niet goed genoeg voor Feyenoord 1.
Is gewoon niet goed genoeg. Heeft het fysiek van van een B-pupil. Slijten na dit seizoen aan Club Brugge ofzo.
Zo doet Feyenoord het met alle huurlingen. Hoor dit verhaal heel vaak. Lijkt me niet heel ernstig. Excelsior moet toch voor hem zorgen.
Die gaat gewoon verkocht worden aan een goede middenmoter. Die gaat niet terug naar Feyenoord
Op dit moment niet nog een buitenspeler nodig maar je weet nooit hoe het seizoen afloopt en wat er in de zomer gaat gebeuren. Hij speelt echt goed dit seizoen