yv2022106yv2022106a1a00334

VK Sportphoto

Europees

Vermoedelijke opstellingen • Return AS Roma - Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord speelt donderdagavond in Italië de return voor de kwartfinale in de UEFA Europa League. De Rotterdammers verdedigen tegen AS Roma de 1-0 winst uit het eerste duel.

De kans is aannemelijk dat Alireza Jahanbakhsh om tactische redenen bij Feyenoord terugkeert in de basis. Hoofdtrainer Arne Slot laat de Braziliaanse Igor Paixão, die zondag uit bij Cambuur (0-3) nog hoge ogen gooide op de rechterflank, op de bank. 

Verwacht wordt dat de Rotterdammers in Rome met de zelfde elf namen als vorige week aan de aftrap zullen verschijnen; net als AS Roma. De Romeinen zagen in De Kuip sterkhouder Paulo Dybala licht geblesseerd uitvallen, maar de Argentijn deed woensdag weer actief mee op de groepstraining.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord (4-3-3): Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling AS Roma (3-4-2-1): Rui Patricio; Ibańez, Smalling, Mancini; Spinazzola, Cristante, Matic, Zalewski; Pellegrini, Dybala; Abraham.

Delen