Primeur Bevestigd
Azarkan John de Wolf

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Marouan Azarkan speelt zich in de kijker van Udinese

FeyenoordTM

Udinese heeft zich verdiept in de ontwikkelingen van Marouan Azarkan. Dat melden bronnen aan deze site.

Azarkan verlengde afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord tot medio 2024. Daarna werd de geboren Rotterdammer -net als vorig seizoen- uitgeleend aan de Kralingers.

De buitenspeler kwam in het promotieseizoen tot en totaal van dertien goals en elf assists. In het huidige seizoen kwam Azarkan tot dusver in elf officiële duels in actie voor de Kralingers, waarin hij twee maal scoorde en vier assists leverde.

Die prestaties zijn in Italië niet onopgemerkt gebleven. Udinese Calcio 1896 heeft net voor de winterstop twee wedstrijden bekeken waarin Azarakan in actie kwam: Excelsior - sc Heerenveen (0-1) en Feyenoord - Excelsior (5-1).

Udinese zag in De Kuip toe hoe Marouan Azarkan in de openingsminuten van het duel een assist op Kenzo Goudmijn leverde. Met deze goal kwamen de Kralingers verrassend op voorsprong. Feyenoord wist het tij te keren en ging als koploper de winterstop in.

De Serie A club is overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Azarkan. Mogelijk meldt Udinese zich binnen afzienbare tijd bij de huidige koploper van de Eredivisie voor de diensten van Azarkan.

Eerder werd duidelijk dat Feyenoord amper omkijkt naar de verhuurde Azarkan. Mede hierdoor is het aannemelijk geworden dat Azarkan zich focust op een toekomstige transfer buiten de landgrenzen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hopelijk blijft hij. Speelde in De Kuip met Excelsior goed.
Niks ervan!
Die willen we in ons rood/wit zien spelen volgend seizoen.
Komt gewoon te kort voor top eredivisie...kortom win win
En dat weet jij omdat jij hem al hebt zien spelen in de top eredivisie?
Wat er nu staat heb ik wel zien spelen. Spelen ook niet zoals je mag verwachten bij Feyenoord. Slot wisselt niet voor niets zo vaak op die positie. Maar zo te horen, gaat Patrik het probleem binnenkort oplossen, en gaat hij hopelijk laten zien, dat we Azarkan helemaal niet nodig hebben ;-)
Eens, voorin draait het inderdaad nog niet naar behoren. En dan toch bovenaan staan. Moet je je indenken hoe hard we weg gaan lopen als onze aanvallers wèl gaan renderen ;-)
Jammer dat Slot niets in hem ziet. Veel supporters zien het namelijk wel. Maar als Patrik nu ff snel 10 doelpunten maakt, praten we nergens meer over ;-)
Jammer maar begrijpelijk als Feyenoord geen interesse toont in dit top talent
Staat feyenoord open voor verkoop? En zo ja het dan boven de 4 miljoen?
Misschien hem zelf maar eens een kans geven, of er moet een bedrag op tafel komen die je niet kan afslaan