slot

VK Sportphoto

Nieuws

“Azarkan ontwikkelt zich uitstekend; situatie bespreken we na het seizoen”

Dennis

Marouan Azarkan geniet concrete belangstelling van FC Twente. De Tukkers hopen de talentvolle buitenspeler over te nemen van Feyenoord, zo wist 1908.nl reeds te melden.

De buitenspeler wordt op dit moment uitgeleend aan stadgenoot Excelsior, waar hij een sterk seizoen kent. Azarkan maakte tot dusver vier doelpunten en gaf zeven assists voor de Kralingers.  

Arne Slot vertelde vandaag tijdens de persconferentie dat Azarkan zich goed ontwikkeld tijdens de verhuurperiode. "Hij laat een hartstikke goede indruk achter bij Excelsior. Hij was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de assist op de 1-0 van Excelsior in De Kuip."

De trainer wilde echter niet vooruitlopen op de mogelijke kans dat hij volgend seizoen aansluit bij de selectie van Feyenoord. “Azarkan ontwikkelt zich uitstekend, maar of hij wel of niet de kans gaat krijgen, zijn zaken die we bespreken als het seizoen is afgelopen. De komende wedstrijden kunnen we nog kijken hoe hij zich verder ontwikkelt, want hij heeft qua fitheid niet het meest ideale jaar achter de rug. Hij heeft wel heel goed gepresteerd, maar helaas voor hem niet alle wedstrijden gespeeld. We zullen ook kijken wat de speler zelf wil en wat zijn perspectief op speeltijd is bij ons. Van daaruit zullen we tot een keuze komen.”

Delen

Reacties

Deze jongen moet je gewoon een kans geven in de voorbereiding. In het geval dat hij niet goed genoeg is alsnog verhuren/verkopen. In de wedstrijden die ik heb gezien van Excelcior heeft hij het minimaal goed genoeg gedaan voor de kans op langer verblijf.
Kan best naar Twente voor 10 miljoen. Lekker uitbenen zoals ze het zelf gedaan hebben.
Tegen Excelsior speelde hij prima. Vraag mij af of hij goed genoeg is om stappen omhoog te maken in de ambitie die de club wil. Daviscupduel aan Slot. Anders tegen een goed bod verkopen met bonusclosule.
Je bedoelt waarschijnlijk tegen Feyenoord 😉.
Ik denk dat hij tekort komt voor wat Feyenoord nu naa streeft.
Zijn huidige niveau was een paar jaar geleden meer dan genoeg geweest, maar nu?
Maar goed. Daar hebben we experts voor rondlopen in de Kuip.
Ja, uiteraard tegen Feyenoord. Denk ook dat hij tekort komt voor wat we nu nastreven. We hebben betere vleugelspelers nodig. Als je hem voor 1,5 / 2 miljoen kan verkopen heb je een mooie deal.