yv2024215yv2024215a1c01734

VK Sportphoto

Nieuws

Beelen: "Ik kan niet met de handrem spelen tegen zo'n spits"

Moreno

Thomas Beelen speelde een prima wedstrijd tegen topspits Romelu Lukaku. De Belg werd in grote delen van de wedstrijd goed onschadelijk gemaakt tegen de 22-jarige centrumverdediger, al wist hij wel te scoren. Beelen was daarom ook niet geheel tevreden.

“Over negentig minuten hebben Dávid en ik het oké gedaan”, begint Beelen tegenover ESPN. “In de eerste twintig minuten hadden we het wel lastig, en toen had hij (Lukaku, red.) ook een paar goede momenten. Daarna denk ik dat we het als team redelijk onder controle hadden. Het was dus oké”, klinkt Beelen kritisch.

Al na veertien minuten kreeg de Harderwijker een gele kaart, nadat zijn directe tegenstander zijn lichaam goed in de strijd wist te gooien. Toch zat Beelen er niet echt mee, vertelt hij. “Het was wel vervelend voor mij, maar ik heb er niet heel veel meer over nagedacht. Ik kan ook niet met de handrem erop spelen tegen zo’n spits”, besluit hij.

Delen

Reacties

Als hij zo door gaat dan wacht hem een hele mooie toekomst! Trauner niet echt gemist gisteren en dat is een groot compliment 👌🏼
Petje af Thomas. Je eerste Europese basisplaats, meteen een internationale topspits voor je kiezen en dan met zoveel volwassenheid en rust verdedigen. Dat belooft veel voor de toekomst.
Ontzettende de Vrij bived bij deze jongen.
Ben blij dat je dat vind ik denk ook bij me zelf is de vrij niet terug te halen en samen met beelen te gaan spelen dat zou toch fantastisch zijn
Ja snap wat je bedoelt echt de uitstraling van vaatdoek maar als puntje bij paaltje komt echt een wereld verdediger.
Deze man komt snel in het Nederlands elftal
Prima verdedigd, Lukaku is een beest hoor
Hij heeft geweldig gespeeld, zijn inbreng is zeker geen verzwakking!
Voor een jongen die helemaal geen Europese wedstrijden speelt doet hij het uitstekend. Hopelijk houd hij deze vorm vast is een van de enige lichtpuntjes van de aankopen van de zomer.
Prima pot, hadden Slot en ten Kloese goed gezien om deze knaap bij Zwolle weg te halen.
Komt er wel!
Kon ik dat maar zeggen over de rest van de aankopen.
ajaks en psv wilde hem ook hebben dus we mogen best blij zijn dat hij bij ons is.

psv zit met ramalho in zn maag. En de 23 miljoen van Sutalo renderen ook nog niet echt..
En de scouting niet vergeten he. Qua profiel is het echt een typische verdediger voor ons, maar dan moet hij nog wel de ontwikkeling maken van KKD naar CL/EL in een halfjaar. Gewoon knap gezien van de scouting, knap gehandeld van te Kloese etc. Want ook gewoon psv afgetroefd. En fijn voor Beelen dat hij zijn visitekaartje zo heeft kunnen afgeven. Paar maanden geleden alle moeite met Brym van Sparta en nu je mannetje staan tegenover Lukaku. Chapeau nu de lijn doorzetten graag!
Ja hopelijk kan hij zijn naamgenoot boosten want dat lijkt me toch een beetje een zwart schaap onder de fans.