Betrouwbaar
sinisterra

Nieuws

Bekerduel Feyenoord - PEC Zwolle inbegrepen bij seizoenkaart

FeyenoordTM

Donderdag staat om 21:00 het KNVB Bekerduel tussen Feyenoord en PEC Zwolle op het programma. Scheidsrechter Pol van Boekel fluit het duel.

Er zijn veel vragen of dit inbegrepen is voor seizoenkaarthouders: Dat is het geval. Voor het duel zijn verder nog enige tickets beschikbaar via de officiële Feyenoord Ticket Shop.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dat is wel lekker op tijd om te weten, communiceert Feyenoord zo matig?
@FTM weet jij toevallig of er vanavond nog jonge jongens bij de selectie zitten, zoals een slory en een Sauer? Altijd mooi als zulke jongens hun kuipdebuut mogen maken
@FTM ik zag ene opmerking van je dat de mysterieuze speler niet komt. Wat is hiervan de reden? Financieel niet haalbaar? Is daarnaast Reiss Nelson met z’n aflopende contract nog in beeld?
Omdat we al een paar treinen hebben gemist, denk ik.
Nog nieuws vandaag? Zal Vilhena al gepraat hebben?
Niet te geloven hoeveel treinen we tegenwoordig missen. Ontslag Arnessen is niet goed geweest!!! Hoe staat het ervoor met Reiss Nelson? Is dat nog een optie met z’n aflopende contract? Mogelijk met Igor in de punt en Reiss op links
Reiss Nelson doet het goed bij Arsenal. Die komt echt niet voor een fooi naar Rotterdam om uitwedstrijden tegen rkc en nec te spelen.
Die uitwedstrijden hebben we al gehad....misschien komt hij dan toch. ;-)