aursnes-benfica-1

slbenfica.pt

Transfers

Benfica maakt transferdetails Aursnes openbaar

Van de redactie

SL Benfica heeft vanavond in een officiële mededeling laten weten dat de club Fredrik Aursnes van Feyenoord heeft overgenomen voor een vast bedrag van 13 miljoen euro. De middenvelder zette vanmiddag zijn handtekening onder een contract tot 2027 bij de Portugezen.

Ook heeft Feyenoord een bonus bedongen naast de vaste fee van 13 miljoen euro. De club uit Lissabon meldt hierover het volgende: “Waaraan een bedrag van € 2.000.000 (twee miljoen euro) wordt toegevoegd, betaald volgens vooraf gedefinieerde doelstellingen en binnen een periode van maximaal 35 maanden." Wat betekent dat Feyenoord alleen een bonus van (maximaal) twee miljoen euro ontvangt als Aursnes de afgesproken doelen haalt wat Feyenoord met Benfica heeft afgesproken, binnen maximaal 35 maanden na ondertekening van het contract.

Verder wordt medegedeeld dat Feyenoord ook recht heeft op een doorverkooppercentage van 10%. Tot slot is er een gelimiteerde transfersom van 50 miljoen euro opgenomen in het contract van de Noor.

Delen

Reacties

Misschien kan Feyenoord nu hem kopen, die was niet zo blij dat die op 10 stond. En ik denk dat van Nistelrooy helemaal niet blij is met zijn commentaar na afloop...........
Ik wist niet dat zulke hoge rugnummers toegestaan waren. Succes Fredrik!
Nee, Zagreb moet winnen en Olympiakos morgen verliezen dan pas pot 1
In het vorige bericht stond 2/4. Dat hebben we nu gehaald met Rangers en Kopenhagen.
Minimaal 2/4. Ligt er aan welke. Pot 1 zoals het er nu uit ziet is:
1. Roma
2. Man United
3. Arsenal
4. Lazio
5. Sporting Braga
6. Rode Ster Belgrado
7. Dinamo Kiev

Deze zijn al definitief. Dinamo Zagreb, Olympiakos en Feyenoord strijden om plek 8. Dinamo moet dus vanavond nog winnen, Olympiakos verliezen.
Misschien kan Feyenoord nu hem kopen, die was niet zo blij dat die op 10 stond. En ik denk dat van Nistelrooy helemaal niet blij is met zijn commentaar na afloop.
😄
Dan heb ik liever dat ze Xavi halen. Die kan met 1 been al beter vortbsllen dan veerman met 2 en is pas 18.
Guus heeft niks en zit op het bankje .karma Guus
Ach vanwaar die rancuneuze reacties naar Guus. We hebben er een betere voor terug (szymanski). Guus blij Feyenoord blij
We gaan bijna terug naar pot 1! Lekkerrrrrr
Nog steeds afhankelijk van 2 teams. Zagreb moet vanavond winnen/ doorgaan en dat moet morgen ook Olympiakos nog eruit.