Bevestigd
benita

Foto: Heracles.nl

Transfers

Benita gepresenteerd als nieuwste aanwinst Heracles

Bombarda

Mimeirhel Benita is officieel gepresenteerd door Heracles Almelo, wat de rechtsback voor één seizoen huurt van Feyenoord. Benita heeft daarvoor zijn contract in De Kuip met één jaar opgewaardeerd. De Heraclieden hebben geen koopoptie bedongen in de deal. 

Heracles Almelo heeft met Mimeirhel Benita de vijfde zomerse versterking binnen. De 20-jarige rechtsback vertrekt op huurbasis van Feyenoord. Benita verlengde deze week zijn contract bij de Stadionclub en speelt komend seizoen in het zwart-wit van Heracles. 

“Iedereen is hier heel vriendelijk en ik ben hier goed opgevangen”, vertelt Benita over zijn eerste dag in Almelo. “Deze week heb ik mijn contract verlengd bij Feyenoord en nu krijg ik een mooie kans om mezelf bij Heracles Almelo verder te ontwikkelen als voetballer en als mens. In de afgelopen weken heb ik ook contact gehad met Jetro Willems en Mohamed Sankoh en zij vertelden goede verhalen over de club. Dat gaf me natuurlijk een extra boost om hier te komen.” 

Tekst via heraclesalmelo.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goede move. Blij dat hij eredivisie ervaring op gaat doen. Daar kan hij alleen maar sterker van worden.
@Bombarda wat verwachten ze binnen Feyenoord van Sebaoui en Tsoungui? Verhuur, verkoop of kans pakken bij nieuwe trainer?
1 rechtsback is weg nu, benieuwd wat ze van plan zijn met kasanwirijo, read, pedersen en nieuwkoop
Lijkt me prima zaak voor de ontwikkeling van Benita. Als hij er bij Heracles bovenuit steekt kun je hem volgende zomer een kans geven in de voorbereiding.
@Bombarda op telegram meldde ftm dat er 2 primeurs vandaag gedeeld worden, was dit de 2e primeur, naast die ene van Hancko en Atletico?
Kan je tellen? Serieuze vraag
Stond geen "Primeur" als titel!! Maar ja hij kan hem ook zomaar vergeten zijn
@Bombarda Wordt de vervanger van Geertruida ook weer zo'n inverted back? Of meer een type Pedersen?
Snap wel dat mensen denken waarom weer verlengd maar we moeten ff beseffen dat deze man 20 is he en heeft laatste half jaar prima gedaan bij Excelsior! Weer een mooie zet voor de toekomst
Voetballend zit er nog veel rek gezien zijn leeftijd, maar ik mis wel een stukje gif voor die back positie bij die jongen. Iets wat Malacia en Hartman direct lieten zien.
Persoonlijk had ik hem liever naar Heerenveen zien vertrekken, zonde als hij weer een jaar degradatie voetbal moet spelen.
Zo leer hij ook weer verdergingen en dat leer je niet altijd in de top van Nederland Dat is ook soms hopen dat je op de juiste plaats staat. En nu gaat hij dat leren ook al staat hij straks onderaan met ze ploeg.
goede stap voor hem. hopen dat die dit seizoen kan groeien en volgende seizoen wat kan betekenen voor het eerste van feyenoord.
@Bombarda , afgelopen winter kwam een artikel van jullie online waarin de interesse van Feyenoord in Chris Richards van Crystal Palace werd benoemd. Miss heb ik de update gemist maar van die interesse heb ik daarna niks meer gehoord. Is dat nog een naam om komende zomer in de gaten te houden voor ons?
Heeft bijna alles gespeeld bij Crystal Palace 2de seizoenshelft. Is niet meer te betalen vrees ik. Wel een hele goede speler.