benita1

Soccrates

Nieuws

Benita: "Trots op het vertrouwen vanuit de club"

Van de redactie

Mimeirhel Benita maakte zaterdagavond zijn Eredivisiedebuut in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het 18-jarige talent heeft een nieuw rugnummer gekregen en is officieel aangesloten bij Feyenoord 1. In gesprek met Feyenoord Media geeft hij aan trots te zijn. "Het is een super mooie ervaring natuurlijk. Ik ben in een moeilijke wedstrijd ingevallen. Ik denk dat we het goed gedaan hebben als team zijnde en een goede overwinning hebben gepakt."

Vorige maand kreeg de 18-jarige back een nieuw rugnummer en is daardoor officieel toegevoegd aan Feyenoord 1. "Ik ben super trots dat de club naar mij het vertrouwen uitgesproken heeft. Ik ben nu een vast onderdeel van Feyenoord 1 en daar ben ik super blij mee. Ik wil nu doorpakken en nog meer vertrouwen krijgen van de trainer."

Benita kijkt uit naar de start van de Europa League. "Ik heb er veel zin in. Het is een mooie ervaring ook. Donderdag al Lazio-uit. Ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn," glimlacht hij.

Delen

Reacties

Nog wat wild, maar zit zeker potentie in deze speler. Zou zeker nog niet willen stellen dat hij op de deur klopt voor een basisplaats, Pedersen en Geertruida zijn beide (nog) beter. Maar voor de toekomst zeker een interessante optie om achter de hand te hebben.
Is aan de bal al sterk, zou mooi zijn als hij dit jaar zo af en toe minuten kan maken.
Geef Hartman meer kans op speeltijd dit seizoen
Het is nog vroeg in het seizoen en of er structureel speeltijd komt moet je je afvragen, maar Met Naujoks, Hartman en nu Benita hebben al 3 jeugdspelers hun debuut mogen maken dit seizoen. Dus van alle kritiek dat Slot de jeugd links laat liggen, is toch ook niet alles gerechtvaardigd.