Atletico Feyenoord

Edit 1908.nl

Opinie

Beoordeel de spelers voor Atlético Madrid - Feyenoord

Moreno

Feyenoord legde het in een bijzonder aantrekkelijk duel af tegen Atlético Madrid. Het werd 3-2 in een wedstrijd waar de ploeg van Arne Slot een dubbel gevoel aan zal houden.

Ook nu is het aan bezoekers van 1908.nl om cijfers te geven voor de tweede Champions League-wedstrijd van het seizoen. Stemmen kan tot donderdagavond 21:00 uur! 

Beoordelingen Atlético Madrid vs Feyenoord

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
6,1
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,3
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,7
David Hancko David Hancko
7,9
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
8,0
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,0
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
7,8
Quinten Timber Quinten Timber
7,2
Calvin Stengs Calvin Stengs
7,4
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,7
Igor Paixão Igor Paixão
7,5
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
6,5
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
6,3
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
6,2
Alireza Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh
6,1

Delen

Reacties

De drie beste spelers in mijn ogen gisteren waren Zerrouki, Hartman en Hancko.
Gezien zijn progressie en de rust die hij uitstraalt zou het vreemd zijn als Zerrouki geen basisspeler wordt. Wellenreuther viel me echt tegen gisteren, hoewel hij gelukkig op de juiste momenten voor de lange bal koos zodat onnodige risico’s werden vermeden. Maar van de 3 tegengoal had hij er echt wel één mogen pakken. De uitstekende Atletico keeper heeft wel twee vrijwel zekere goals weten te voorkomen.
Op de corners moet eens wat meer getraind worden. Als een hoekschop over de kluwen spelers voor het doel wordt geschoten (Paixao) en in niemandsland daarachter landt, dan is dat geen slechte corner, maar moet daar een aanvaller die bal opvangen en snoeihard in het doelgebied rammen. Dat is altijd gevaarlijk, met bovendien een kans dat één van de verdedigers de bal in eigen doel ramt.
Feyenoord wil echter combineren in die drukte, zodat de vele corners, vaak 37 per wedstrijd, allemaal kansloos zijn. Erger, de tegenstander krijgt er bij indirecte hoekschoppen regelmatig een grote kans door.
Of we gaan kansloos combineren zodat het effect van de hoekschop verloren is, of we schieten de bal met een boogje in de kluwen spelers, zodat die meestal een prooi voor de keeper of een paar verdedigers is. Frustrerend is dat Atletico weinig corners kreeg maar er wel één keer uit scoorde. Gebruik maken dus van die kluwen spelers voor het doel door die corner. Met andere woorden: zorg dat de tegenstanders nerveus worden bij Feyenoordcorners. Hun enkele hoekschoppen zijn vaak effectiever dan de vele die Feyenoord er iedere wedstrijd krijgt.
Elke Feyenoordhoekschop moet de tegenstander doen bibberen!
Een goed Feyenoord, tegen een berekende Atletico die vanaf min 60 de bus parkeerde uit angst.
Verdediging laat onnodig steken vallen. Ingrijpen in het strafschopgebied ziet er onbeholpen uit. Moet steviger zijn. Zoals bij het doelpunt van Griezmann. Ook het doelpunt van Sow tegen Go Ahead is een voorbeeld. Gemiddelde in de competitie is sowieso te hoog. Moet beter
Ik denk dat aan de hand van deze wedstrijden duidelijk kan worden gemaakt waar je in het elftal moet doorselecteren. Als je deze wedstrijden wil winnen dan moet het niveau omhoog. Metname in de achterhoede moet duidelijk doorgeselcteerd worden.
Hartman is een jongen die nu al ontzettend goed is en heeft gisteravond bij mijn weten geen duel verloren. Trauner is in de eredivisie een zekerheid maar in europa een stuk minder. De doelpunten kwamen onder anderen voort uit verkeerd positie kiezen van Trauner en het ontbreken van snelheid.
Hancko deed het naar behoren. Ik vond hem niet zo goed als anderen supporters zoals de cijfers blijkt.
Geertruida zal eind dit seizoen waarschijnlijk vertrekken. Al vraag ik mij af of hij in dit soort wedstrijden niet beter in het centrum kan spelen ipv Trauner.
Middenveld was goed al kwam Wieffer niet goed uit de verf gisteravond. Goed aan de bal maar juist op verdedigend gebied een stuk onrustiger en te traag handelen.
Zerrouki daarentegen vond ik rust uitstralen aan de bal.
Timber, sterk in duels en aan de bal is eigenlijk een openbaring dit seizoen.
Ueda is voor CL niveau het denk ik (nog) net niet.
De rest van de voorhoede was gewoon goed.
De top in europa kan je qua budget normaal gesproken nooit halen maar het niveau van de atletico's, porto's en dergelijke van de sterkere competities moet wel je minimale doel zijn.
Zerouki ijzersterk op het middenveld!
Ik heb genoten ondanks het ongelukkige resultaat
Erg onder de indruk van Stengs en Zerrouki vandaag
Atlético geeft altijd 100%. Feyenoord heeft een veel betere indruk achtergelaten dan Real Madrid ondanks het gemis van drie belangrijke basisspelers. Feyenoord is dit seizoen Europese top. Als niemand vertrekt in de winterstop, is het bereiken van de kwartfinale zeker mogelijk. Misschien zit er zelfs nog meer in. Vergeet niet dat bijna al onze spelers international zijn. Het is omschakelen in gedachte omdat we vóór Slot tobclub waren.
Wij gaan op zeker overwinteren! Komt goed in De Kuip! 🙏🏽⚽
Elke week 1 vd de beste, mag gezegd worden.
Ik vond Paixao en Stengs heel erg sterk
Eens, stengs word elke wedstrijd belangrijker. Ik heb zin in de wedstrijden met
ivanusec gimenez paixao
Stengs
2 keer niet scherp kost je de wedstrijd . Bij de 2-2 gaat Timber met zijn rug het duel in en bij de 3-2 denkt Trauner lucht. Toch prima gespeeld jammer van het resultaat. Proud to be a Feyenoorder!!!!
Timber speelde naast dat momentje wel een hele goede wedstrijd
Genoten van feyenoord. Helaas niet het gewenste resultaat
Zerrouki vond ik wel de beste man op het veld bij Feyenoord vandaag. Degene die ik eerst zo bekritiseerde. Ja inderdaad, hij had misschien wel wat meer tijd nodig.

Minteh vind ik maar een matige speler die groter denkt dat hij is, ondanks, en misschien wel dankzij die doelpunten van afgelopen weken. Timber vind ik ook nog maar een beetje mhua.
Eens over Minteh, al doe je hem wel tekort door hem matig te noemen. Hij is pas 19, die komt er wel.

Timber is gewoon een revelatie dit seizoen, speelt zo sterk. Die assist ook op Ueda, heerlijke voetballer!
Zerrouki speelde zeer sterk. Hij maakt het slot lastig.
Iedereen een 10 behalve Wellenreuther
Pffffffff hahahaha (ligt plat van het lachen)
vindt de sitenote wel mooi (lacht hard op)
Ik vind het trouwens wel opvallend dat Wellenreuther tot 2x veel te ver uit z'n doel stond. Die vond ik ook maar matig, maar hij was echt niet de enige.