zerrouki

VK Sportphoto

Europees

Zerrouki: "Dat je zo'n mooie wedstrijd mag spelen en je verliest is wel frustrerend"

Van de redactie

Feyenoord heeft het tweede duel in groep E van de UEFA Champions League verloren van Atlético Madrid. In het Estadio Civitas Metropolitano wisten de Madrilenen, ondanks een sterke wedstrijd van Feyenoord, met 3-2 te winnen van de Rotterdammers. Ramiz Zerrouki was na afloop teleurgesteld tegenover de camera's van RTL.

"Als je zo'n mooie wedstrijd mag spelen tegen Atlético met het betere van het spel en meer balbezit, is het wel zonde dat je op cruciale momenten drie goals tegen krijgt. Dat is wel heel frustrerend, ja", begint de middenvelder van Feyenoord. "Wat we niet goed deden is op die momenten de goals tegen krijgen. Daardoor sta je nu met lege handen."

"Voetbal bestaat uit fouten. Doelpunten komen voort uit fouten van de tegenstander, maar ik denk dat we hebben gevochten als ploeg. We hebben geprobeerd te voetballen van achteruit en veel de bal gehad, maar ja, zo zie maar weer wat voor ploeg Atlético is. Het werd meteen afgestraft", vervolgt Zerrouki.

De Algerijns international mocht vandaag, in tegenstelling tot de afgelopen weken, weer eens in de basis beginnen van Slot. Een kleine verrassing voor de middenvelder. "Ja, een kleine verrassing aangezien ik de afgelopen weken niet direct heb gespeeld, maar ik voel wel het vertrouwen. Het is niet dat ik helemaal versteld stond, maar ik was wel blij met de beslissing van de trainer."

De middenvelder van Feyenoord was tevreden met zijn spel. "Ik heb mijn best gedaan en alles gegeven voor het team. Ik denk dat het wel goed liep, maar nogmaals, aan het einde van het verhaal heb je er niets aan als je verliest. We kunnen hier wel vertrouwen uit halen, maar we hebben niet gewonnen dus we hebben nog genoeg te halen in de Champions League", sluit Zerrouki af.

Delen

Reacties

Wieffer, Zerrouki, twee mooie producten van de jeugdopleiding.
Jij en trouwens jullie allemaal hebben alles gegeven en meer.
Daar lag t echt niet aan. Die scheids wilde en pakte zijn "minut of fame" door zich laten bejubelen door 56000 Madrilenen en buitenspel te veranderen naar een doelpunt.
Daar kun je niet van winnen. Alle respect voor jou en je maten.
Zerrouki heeft echt uitstekend gespeeld. Dat hij dit niveau kan aantikken is een van de positieve punten van deze avond.
Goeie gozer die op korte termijn vast en zeker basis staat. Pfff, wel een hoop luxe problemen voor Slot hoor. Zo zonde dat je vanavond niet ook maar 1 puntje meeneemt.
En dan die panna... Dan heb je geen buitenspelers meer nodig ja.....
Hartman: 30mil
Hancko: 30 mil
Geertruida: 20 mil(1 jaar)
Paixao: 25 mil
Giminez: 55 mil
Wiefer: 25 mil

Komende zomer mag Feyenoord opnieuw gaan bouwen. Met een flinke portemonnee. Besef en geniet van het niveau wat we nu aantikken. De club heeft weer toekomst. De juiste keuzes maken belangrijker dan ooit.
Denk dat hartman en paixao nog wel een jaartje blijven. De rest gaat wel waarschijnlijk!
Oké, onzinnig bericht dit. Koffiedik kijken.
Je zit veel te laag bij sommige spelers.
Hartman op dit moment denk ik nog niet 30, eerder tussen 20 en 25 schat ik zo in.
Hancko zeker 30 miljoen, ik denk dat je met hem heel hoog in de boom kan gaan zitten!
Geertje kan je zeker 30 voor krijgen, ook met maar jaar contract.
Paixao, Giménez en Wieffer schat ik ook op jouw bedragen in.
Waar zijn de Zerrouki bashers nu?
Die zit bij Feyenoord en heet Arne Slot. Hij heeft Zerrouki laten banken en had kritiek op zijn functioneren (lage tempo, weinig loopacties), niet om zijn kwaliteiten. De Zerrouki bashers hebben er wel kijk op. Dus niet zo treurig doen man, elke supporter zeikt op zijn spelers. Tijdens de wedstrijd staan wij gewoon achter hun.
Zeldzame onzin.....
Feit is gewoon dat Slot daarin gelijk had en nu na de nodige trainingen en arbeidsuren heeft ook hij stappen gemaakt juist dankzij Slot....

Wat een bizar vreemde logica heb jij. Maar goed ook daar staan Feyenoord supporters bekend om helaas.
Haha, wat een gelul. Jullie Zerrouki bashers zouden 1 voor 1 jullie excuses moeten aanbieden voor de onnodige hetze tegen hem. Maar dat kan jullie ego niet aan kennelijk....
*** niet zo dom.
Tenzij je nieuw bent op dit forum en alle anti-Zerrouki jankberichten hebt gemist de afgelopen maanden.
Ik ben hier. Hij was toch gewoon klote en nu sinds twee wedstrijden doet ie het gelukkig Eindelijk wel goed. Mooi toch? En dat was Slots bedoeling. Moet je verder niet over nadenken of doorgaan.
Eerlijk dat je het toegeeft dat je te snel was met je oordeel t.o.v. Zerrouki.
Sommigen staan er gelijk, sommigen hebben even wat tijd nodig.
Kameraden onder elkaar gaan ook niet echt lekker zo te lezen. Lijkt wel of ik in een verhitte discussie bent terechtgekomen met 020 supporters. Mensen in het algemeen maar speciek bij Zerrouki, vind ik het toch wel triest dat Kameraden hun gelijk komen halen. Het maakt jou geen grotere Feyenoord supporter dan de Zerrouki bashers. Over Stengs waren wij ook niet tevreden in het begin. Beide horen bij de The Breakfast Club, spelers die hard werken aan hun fitheid bij 1908. Hun harde werken betaald zich uit op het veld. Dat heeft niks te maken met mensen die het wel zagen in Zerrouki. Ik ben trouwens geen Zerrouki of Stengs basher.
Jij bent zo te lezen een nogal gevoelig typje.
Ik bedoel, waar is die verhitte discussie waar je het over hebt? En wie zegt dat ik me een grotere Feyenoord supporter voel dan een ander? Dat verzin je er gewoon bij.
Zerrouki al 2 potten goed! Wordt ook gewoon een top speler voor ons.
Zerrouki echt super vandaag! En zo'n wedstrijd verliezen door 2 stomme verdedigingsfouten en een offside goal.
Wat een revelatie was hij op het middenveld zeg, vrat al die Madrilenen op