morata

Nieuws

Morata: "Misschien waren we wat gelukkig"

TwanR

Feyenoord verloor met 3-2 van Atlético Madrid in de tweede groepswedstrijd van de Champions League. Man van de wedstrijd aan de kant van de Spanjaarden was Alvaro Morata. De 30-jarige spits was voor Atlético Madrid enorm belangrijk met zijn twee doelpunten. Na afloop van de wedstrijd verscheen hij voor de camera bij RTL.

Morata is niet verrast dat hij een sterk Feyenoord zag. "We hebben wedstrijden bekeken en kennen veel van hun spelers. Feyenoord heeft altijd goede talenten en goede spelers. Ik ben niet verrast door Feyenoord vandaag." Op de vraag of Atlético Madrid vandaag een engeltje op zijn schouder had, antwoordde hij eerlijk: "Misschien waren we wat gelukkig, maar voetbal is soms een geluksspelletje. Soms verlies je onterecht, maar vandaag hadden we het geluk aan onze kant." 

Ook over zijn eigen ploeg is Morata lovend. "We hebben een goede en ervaren selectie. We spelen veel wedstrijden, wat ook leidt tot een hoop blessures bij topspelers zoals Memphis. Het blijft desondanks belangrijk om altijd te blijven vechten voor de overwinning."

Delen

Reacties

Volgende keer slecht spelen en winnen aub
Atletico gaf Feyenoord in de tweede helft het idee dat ze beter waren, tot Atletico heel snel merkte dat Feyenoord nog echt beter was ook, gezien de verdedigende wissels aan het einde ook in de extra tijd.
Wil het thuis met Santiagoal nog wel eens zien, al met al een overheerst vandaag de trots!
Dat waren jullie zeker, Morata. Je hebt het goed.
Ben nog nooit zo trots geweest bij een verlies😁😁 maar wat waren we goed.❤🤍
eens dit komt wel goed ik zie het positief in denk dat we lazio ook wel kunnen hebben en in een kolkende en knetterende kuip kunnen deze gasten ook wel af gemaakt worden we hebben ons kranig gehouden tegen die poppenkast.
De 2-2 mag nooit vallen natuurlijk... dat kun je ze wel kwalijk nemen... 1-2 voor en dan als pussies verdedigen... dan roep je het over jezelf af.

Ik hoor Trauner nog zeggen voor de wedstrijd ik moet vanaf de eerste seconde er staan... hij vergat alleen de 2e helft even...

en door nu...
2-2 was dan nog wel in de eerste helft, maar verder wel mee eens
Ik hou toch ook het gevoel dat Wellenreuther meer had kunnen doen bij die 3-2.
Hij bleef aan de grond genageld bij die voorzet, naar mijn idee had hij meer naar die bal kunnen gaan en het doel kleiner kunnen maken.
Maar goed, ik heb weinig verstand van keeperswerk en misschien kon hij er echt niks aan doen