team-6

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Almere City - Feyenoord (0-2)

Van de redactie

Feyenoord heeft de drie punten weten mee te nemen uit Almere. In een moeizaam duel won de club van Zuid uiteindelijk met 0-2 door twee doelpunten van Yankuba Minteh in het Yanmar Stadion.

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd tegen Almere City FC via het onderstaande panel. Stemmen kan tot maandagmiddag 12:00 uur.

Almere City FC - Feyenoord 0-2
Scoreverloop:
0-1 | Yankuba Minteh ('72)
0-2 | Yankuba Minteh ('90+2)

Beoordelingen Almere City vs Feyenoord

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
8,1
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,2
Thomas Beelen Thomas Beelen
7,8
Dávid Hancko Dávid Hancko
7,6
Q. Hartman Q. Hartman
7,0
Quinten Timber Quinten Timber
6,6
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,5
Mats Wieffer Mats Wieffer
6,4
Igor Paixão Igor Paixão
5,4
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
4,8
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
5,9
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
7,8
C. Stengs C. Stengs
6,0
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,7
Alireza Jahanbakhsh   Alireza Jahanbakhsh  
5,8

Delen

Reacties

en donderdag (+reis) in de benen, en een enorm kutveld, dan is het gewoon lastig voetballen. kon je vantevoren al zien aankomen. erg matig gespeeld en dus toch een heerlijk gevoel dat we gewonnen hebben. wellenr. prima (hoewel zijn voortzettingen mager blijven), beelen weer uitstekend, hancko zoals altijd goed. ook zeroukki vond ik echt niet tegenvallen gisteren, ga het maar eens doen op zo'n k veld. wieffer en gimenez slecht, maar het zij ze vergeven.
De conclusie blijft dat de voorste drie en de CAM (Stengs) te weinig creëren dit seizoen en dat Zerrouki erg tegenvalt.

Wanneer je dan ook nog eens geen frisheid in je ploeg brengt met bijv. Milambo dan wordt het lastig na zo’n zware donderdagavond.

Gelukkig gered door Minteh.
Wat me met name (positief) opviel, was dat juist Minteh de wedstrijd besliste. Die is hier de laatste tijd nogal vaak (terecht, en ook door mij) verguisd vanwege zijn rendement en blindheid. Om te zeggen dat hij nu meteen het tegendeel heeft bewezen voert te ver, maar hij toont in elk geval weer eens aan het wel te kunnen. Denk dat hij een soort Dilrosun is (hoewel die technisch meer in huis lijkt te hebben dan Minteh). Daarnaast benadrukte de commentator gisteren dat sinds september nog maar één goal in de Eredivisie van onze buitenspelers was gekomen. Dat zijn er nu meteen drie geworden. Verder vond ik Wieffer echt zwak. Had al na een kwartier Paixão alleen voor Bakker moeten zetten, maar zijn pass was niet hard genoeg, veel knullig balverlies en weinig geslaagde acties. Achteraf is het mooi wonen, maar ik denk dat Slot er beter aan had gedaan om Milambo te laten starten. En in diezelfde aanval waar Wieffer Paixão weg had moeten sturen, deed Gimenez wel iets heel fraais. Denk dat hij donderdag wel weer scoort, en dan hoop ik dat hij los is en dat we zondag de titelstrijd toch nog wat leven in kunnen blazen. Al heb ik daar, eerlijk is eerlijk, een hard hoofd in.
Na zo een moeilijke donderdag kunnen we alleen maar trots zijn. De vermoeidheid was nog te zien. Fijn dat je dan met 0-2 wint. Zeker met zo’n scheids. Door naar donderdag. Ik heb er zin in.
Niet zo genoten van het spel, maar bijzonder knap hoeveel strijd er geleverd werd na afgelopen donderdag.
De achterste linie staat weinig toe en anders hebben we Timon to the rescue!!!
Nu hopen dat na Minteh de rest voorin ook weer gaan leveren.
Goed gedaan,knap na zo,n zware wedstrijd.
Minteh met 2 goals.. het kan verkeren
Trots op het team na zware pot donderdag