wieffer1

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Een van de grootste klotewedstrijden die je kan spelen"

Karst

Feyenoord won vanmiddag met 0-2 van Almere City. Mats Wieffer speelde een matige wedstrijd en het was duidelijk dat hij nog niet hersteld was van de fysieke slag in Rome. Na afloop van het duel in Almere verscheen Mats Wieffer voor de camera van ESPN 

"Dit was een van de grootste klotewedstrijden die je kan spelen", begint Wieffer. "Het gaat uiteindelijk alleen maar om de winst. Het was niet goed vandaag, maar het veld maakte het ook wel moeilijk. Het is de laatste weken wat mager in de score, maar vandaag zat er niet meer in."

Feyenoord hield vandaag wéér de nul in de eredivisie. "Verdedigend stond het goed vandaag. Hancko en Beelen hebben weinig tot niets weggeven. Op een kans in de eerste helft na, maar die pakte Wellenreuther uitstekend." Feyenoord kreeg weinig kansen, maar maakte de kansen die ze kregen wel af. "We waren vandaag effectief. Twee schoten op doel, twee doelpunten. Dat is ook wel eens anders geweest", grapt een opgeluchte Wieffer.

Feyenoord werd afgelopen donderdag uitgeschakeld in de Europa League. Dat kwam bij zowel de supporters als bij Mats Wieffer hard aan. "We hebben 120 minuten gespeeld en verloren op penalty's. Dat komt hard aan. Het helpt ook niet mee als je twee dagen later weer moet spelen voor de competitie."

Delen

Reacties

3 punten binnen. CL zo goed als binnen. Next.
Moet ook kunnen Mats, maar dan heb je m gehad en gaan we weer verder ! 👍🏼😉
Nu gewoon morgen middag lekker uitlopen en in het ijsbaan dinsdag lekker vrij om te herstellen daarna weer de focus.
Als je minder dan 72 uur na een Europese uitwedstrijd van 120 minuten op een slecht veld tegen een fysieke tegenstander een uitwedstrijd moet spelen dan ben ik al lang blij als je drie punten pakt. De manier waarop maakt mij dan echt helemaal niets uit.
We hebben ook genoeg topwedstrijden gespeeld zonder resultaat. Dit zijn met het oog op volgende week 3 belangrijke punten. Je moet Twente niet het geloof geven dat er nog wat mogelijk is.