wieffer-goal-az-1

VK Sportphoto

Nieuws

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd AZ - Feyenoord (0-1)

Karst

Feyenoord heeft zondagmiddag in het AFAS Stadion een overwinning geboekt op AZ Alkmaar. De Rotterdammers kwamen slecht voor de dag, maar de vroege goal van Mats Wieffer was genoeg voor de drie punten. Feyenoord vergroot het gat tot de Alkmaarders naar elf punten.

Beoordeel de spelers van Feyenoord tegen AZ via het onderstaande panel. Stemmen kan tot maandagmiddag 12:00 uur.

Beoordelingen AZ vs Feyenoord

Justin Bijlow Justin Bijlow
7,7
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
6,3
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,7
David Hancko David Hancko
7,3
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,7
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,3
Quinten Timber Quinten Timber
6,7
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,0
Calvin Stengs Calvin Stengs
5,1
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
3,7
Igor Paixão Igor Paixão
4,6
Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
7,6
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
5,4
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
5,4
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
4,8

Delen

Reacties

Een 10 voor Bijlow als ondersteuning voor de klote periode die hij weer te gemoed gaat.
Hopelijk nog sterker terug!
Woensdag lekker Beelen opstellen. Zeker nu Pavlidis er niet staat
Mee eens, Trauner sparen voor Sparta en Roma. Beelen moet Zeefuik kunnen hebben.
Gimenez had niet z'n beste wedstrijd, maar die Paixao scoort elke week een 4 of lager. Het wordt tijd om daar een oplossing voor te vinden.
In de zomer lekker verkopen, buitenspelers zijn echt zwaar kut dit seizoen
Slayer, zeg niet dat je blind bent en je kunt idd goed spelen en toch verliezen, maar ik bedoelde dat in dit geval wij meer kwaliteit hebben als AZ,dus als wij goed spelen AZ niet beter had kunnen zijn
Het moet snel verbeteren anders gaat het niet goed
Snap niet waarom Feyenoord geen poging heeft gedaan voor die Zeefuik. Sterk, jong, gretig. Aardige toekomst voor zich.
Speler met potentie en AZ heeft maar liefst €700.000 betaald. Een aanbiedingsprijs boor zo'n talentvolle speler.
Wordt met de dag minder,het veldspel... zorgwekkend
Bijlow amateurvoetballer. Kan de spanning van profvoetballer niet aan. Als hij fit is naar vv Capelle in het 3e elftal opstellen en hopen dat hij de concurrentie aan kan.
Wellenreuther man of the match imo. Deze stond koud in het veld te keepen alsof hij niet van de bank kwam. Groot gedeelte van de winst aan deze keep te danken.
Word dood ziek van al die nep fans onder elke post die commenten dat Gimenez weg moet en hem elke wedstrijd afzeiken. Hij heeft ons niet normaal veel geholpen met belangrijke goals en zit nu in een mindere fase. Laten we net als de uit-supporters bij deze wedstrijd hem steunen en hopen dat hij snel zijn vorm weer terug vindt, want dan is het by far onze beste speler. Al die kritiek doet wat met een speler en dat zie je momenteel terug in zijn spel
Gimenez is heel belangrijk geweest voor ons maar ik vindt dat hij een keer op de bank moet beginnen. Anders is het ook niet eerlijk voor ueda waar we ook grof geld voor hebben neergelegd. En misschien ook goed om een keer een wedstrijd op de bank te zitten heeft toen ook een keer gewerkt bij paixão.
Ik denk dat je zo’n speler gewoon het vertrouwen moet geven en moet maten starten. Als het niet loopt haal je hem er na 65 minuten weer af. Vertrouwen van een coach en mensen om je heen kan als voetballer heel veel met je doen en dat wordt zwaar onderschat. Hij gaat echt wel weer scoren en belangrijk voor ons zijn
Zeker gimenez wil topscorer worden. Dus daarom zou ik juist tegen az ueda opstellen dat verwacht az ook niet.
Dat hadden zr eerder ook al moeten bedenken bij Dilrosun. Helemaal afgezeken overal en nou staat Minteh weer iedere bal op 180cc over de achterlijn te rennen.
Oftewel: ik ben het helemaal met je eens. Supporter betekent dat je de spelers steunt. Dat helpt
Giminez is gewoon een tijdje op. Er is te veel van hem gevraagd. Hij heeft zo ongelofelijk veel wedstrijden door, ook in de vakantieperioden met het NT nog eens, gekoppeld aan al die jetlags telkens weer. Dat hij het fysiek nog kan op brengen is te prijzen, maar mentaal is het te veel voor hem geweest.
Ik zou in overleg met hem afspreken dat hij een paar weken rust krijgt, tenzij Ueda een blessure oploopt.
We zijn het niet vaak eens maar hier steun ik jouw mening, helemaal gelijk in.
Misschien ook een idee als onze trainer eens naar zijn speelwijze gaat kijken als zijn buitenspelers niet renderen en zijn spits verzuipt
Bizar hoe dat werkt hè. Soms spelen we best goed en verlies je de wedstrijd, nu was het bagger en heb je 3 punten in de tas. Met dank aan de prima eerste 5 minuten. AZ weer beter sinds tijden en natuurlijk altijd tegen ons dat de ploeg op hun sterkst is. Maar ja, dat weet je. Het werd ook wel weer eens tijd dat we gewoon winnen, ook al is het niet best, want verliezen terwijl je beter bent is het zuurste wat er is en dan is andersom ook wel eens lekker. Hopelijk is dit een opsteker voor volgende week. Ik hoop het en dat de vorm wat beter wordt.
Huh hoezo heeft zerrouki zo laag? Ik vond hem best prima spelen.
Heeft ook veel ballen ingeleverd. Twijfelt om te schieten en raakt vervolgens de bal kwijt. Miste veel snelheid bij het verdedigen.
Omdat hij meermaals de vertragende factor was.
Echt een kut wedstrijd. We mogen van geluk spreken.

Nu woensdag, gelukkig spelen we thuis.
Wat mij betreft voegen we Slot toe aan deze lijst:

- rare opstelling en dito wissels

5
Waar doel je op? Je vond het allemaal wel logisch van Arne en het liep wel op rolletjes?
Helemaal vergeten dat ivanusec er nog in kwam
Snap ik, maar ik verwacht dan ook niet dat Luka in 9 minuten als aanvaller het verschil gaat maken in een al verdedigend en "bal-wegpompend" elftal.
Hahaha... Ook niet van mij. :)
Ik vind het gewoon reuze jammer dat hij na zijn blessure zo slecht uit de verf komt. Aan het begin van het seizoen, vond ik hem echt het verschil maken. Sterk aan de bal in de kleine ruimtes.