Trauner AZ uit

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner: "We waren bereid om te vechten"

Ference

Feyenoord speelde niet groots, maar boekte wel een belangrijke overwinning in de competitie. AZ werd in Alkmaar verslagen met 0-1. Na afloop kwam aanvoerder Gernot Trauner voor de camera bij ESPN. 

"Het is nooit positief als een speler geblesseerd naar de kant gaat, ik hoop dat het meevalt voor hem, maar we weten ook dat we met Timon (Wellenreuther) een goede tweede keeper hebben. We kunnen alleen maar afwachten wat betreft de blessure. Ik kan er niks over zeggen, ik heb hem nog niet gezien", zo besluit Trauner over de ongelukkige Bijlow. 

Jan-Joost van Gangelen constateerde dat het een 'big win' was, maar dat het tegelijkertijd moeizaam liep: "Ja klopt, het was erg intens. We hebben alles gegeven, maar we creëerden niet zoveel kansen vandaag. In de eerste helft had AZ een paar goede momenten, maar we accepteerde de wedstrijd zoals hij was en waren bereid om te vechten. Het was niet onze beste wedstrijd, ook niet om te kijken, maar de drie punten waren vandaag het belangrijkste." 

De Oostenrijker was dan ook erg blij met de overwinning: "We hebben dit seizoen genoeg wedstrijden gehad waarin we beter waren dan de tegenstander, maar niet wonnen. Ik geef de voorkeur aan vandaag, waarin we drie punten mogen bijschrijven. We waren slordig en zij vonden het juiste moment om ons onder druk te zetten, we waren ook niet echt creatief vandaag, we weten dat we beter kunnen, wel complimenten naar het team vandaag." 

 

Delen

Reacties

Voetballend was het echt heel slecht. Gelukkig kon AZ er niet zo heel veel tegenover brengen in de tweede helft. Ik hoop dat Slot aanstaande woensdag gewoon weer met een logische opstelling komt
Dat was dan ook het enige want voetballend was het niet om aan te zien. Maar de 3 punten zijn binnen en aan het einde vh seizoen weten we niet meer hoe.
Niks van het vechten gezien, was absurd slecht.