Slot AZ uit

Nieuws

Slot blij met overwinning: "Dat geeft mij ongelofelijk veel voldoening"

Karst

Feyenoord won vanmiddag met 0-1 van AZ Alkmaar. De Rotterdammers speelden zeker niet hun beste wedstrijd van het seizoen, maar boekte wel een belangrijke overwinning op de concurrent. Na afloop van het verhitte duel kwam Arne Slot voor de camera bij ESPN.

Uitslag en uitvoering lag vandaag ver uit elkaar, maar dat is wel vaker bij Feyenoord constateert Slot. "Normaal hebben we een hele goede uitvoering en een wat minder resultaat. Nu is het andersom. Dat we ook op deze manier een wedstrijd kunnen winnen geeft mij ongelofelijk veel voldoening." 

Feyenoord is gewend dominant te zijn in het veldspel en gemiddeld twintig of meer kansen te creëren. "Als je het spel van vandaag afzet tegen het spel van hiervoor waren we vandaag slecht. Dan moet je in verdedigende zin overeind blijven en dat deden we vandaag uitstekend. Tegen Twente creëerden we veel kansen, maar scoorden we niet."

Delen

Reacties

kansen / mogelijkheden...

Ik snap sowieso weinig van het wisselbeleid. Gooi Ueda en Lingr er eens in. Plan B zie ik tot op heden niet.
Ueda zit nog in Japan maar lingerie had gekund
Van Lingerie ga ik ook beter presteren.,,,,,,
Voorin springt niemand er bovenuit en maken de wissels ook geen verschil. Wat wel een verschil kan maken is je plan aanpassen aan de vorm. Wij staan 2e en moeten niet winnen, AZ wel. Laat hun dat maar proberen dan komt er voorin ruimte voor onze aanvallers en scoren we minder moeizaam. Daarmee schuif je de psychologische druk naar de tegenstander ipv zelf balend van het veld te gaan na een 0-0 die je ook had kunnen verliezen.