team

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - Ajax (6-0)

Van de redactie

Feyenoord heeft zondagmiddag glansrijk gewonnen van een kansloos Ajax in De Kuip. In een zonovergoten en sfeervol stadion heeft de ploeg van Arne Slot aartsrivaal Ajax met 6-0 verslagen. De Rotterdammers leverde 30 schoten tegen 1 van Ajax. Een ongekend pak slaag en historische overwinning op de aartsrivaal.

Beoordeel de spelers van Feyenoord voor het duel tegen de aartsrivaal via het onderstaande panel. Stemmen kan tot maandagmiddag 12:00 uur.

Beoordelingen Feyenoord vs Ajax

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
8,4
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
8,8
Thomas Beelen Thomas Beelen
8,6
Dávid Hancko Dávid Hancko
9,2
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
8,9
C. Stengs C. Stengs
8,7
Mats Wieffer Mats Wieffer
8,9
Quinten Timber Quinten Timber
9,2
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
9,6
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
7,6
Igor Paixão Igor Paixão
9,4
M. López M. López
7,8
Alireza Jahanbakhsh   Alireza Jahanbakhsh  
8,2
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
8,2
Ayase Ueda Ayase Ueda
8,0
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
8,2

Delen

Reacties

De combinatie Minteh / Nieuwkoop geweldig. Geminez is het helemaal kwijt en triest om hem nu zo te zien in vergelijking met voorheen. Het middenveld zonder Zerouki loopt aanzienlijk beter en Wieffer krijgt weer zijn oude niveau. Dennis te Kloese en Arne Slot in de Wenger positie laten acteren en gewoon een goed salaris geven. Deze mannen behouden. Wat een opzienbarend verschil met de wedstrijd tegen Volendam. Nog twee overwinningen en de tweede plaats is veilig. Feyenoord speelde tegen Ajax , Makkelie en de VAR. Twee strafschoppen onthouden en een donkerrode kaart voor Bergwijn.
hoezo helemaal kwijt? 3 kansen. schot in de korte hoek was goed. kans alleen op de keeper had hij meer mee moeten doen, bv een keer de keeper omspelen. bij die vrije trap stond hij uitstekend vrij, hij nam de bal in 1x, over. dat kan gebeuren. daarbij werd hij nog een aantal keer overgeslagen als hij weer uitstekend vrij stond. in de tweede helft legt hij de bal uitstekend met de borst neer voor stengs, die minteh kon bedienen (4-0). hij scoorde niet, maar 'dat hij het helemaal kwijt is' dat hij zowel in de vi en het ad een 5,5 krijgt, het slaat echt helemaal nergens op. ik word sowieso altijd moet van mensen die iemand goed vinden spelen als ze gescoord hebben, maar dit slaat echt alles. ook als je niet scoort kun je waarde hebben en als je wel scoort kun je ruk spelen.
Alle spelers een dikke 10 natuurlijk!

Wat een heerlijke middag 👍🤣
En dan Ueda een hoger cijfer geven dan gimenez. Hoe treurig. Ja gimenez had 2x kunnen scoren, maar hij heeft ook dingen echt goed gedaan. Goed druk zetten, een keer prachtig klaar leggen met de borst, in vi krijgt hij dan een 5,5 en ook hier krijgt hij het laagste cijfer. Leer eens voetbal kijken zou ik zeggen.
Van de basis vond ik Gimenez de minste, heeft het toch echt niet momenteel.
Ze hadden hem van mij in de rust mogen wisselen.
Nu viel het niet zo op omdat de rest uitmuntend was, Minteh voorop.

Motm Minteh, jagen, dribbelen, scoren, bijna alles lukte en als het niet lukte vocht hij zich weer in het duel en veroverde de bal terug, geweldig vandaag.
Heeft best goed gespeeld, alleen afwerking laat te wensen over
Dat deed hij toch vrij aardig vandaag dacht ik
Ongelukkig, maar ik vond m niet slecht spelen
Eens over jouw keuze van MotM.
Al had hij er in het begin van de wedstrijd wel een vermaning van Stengs voor nodig.
Wanneer de inzet van ons team wordt beloond ,kloppen deze cijfers wel. Santi speelde wat ongelukkig in de afwerking maar op zijn inzet was niets aan te merken.
Leuk, die cijfers…. Denk als mijn naam er tussen had gestaan, dat ik dan ook gewoon een 9 had gekregen…… 😇
Voor het aan moedigen. Legioen Een elf.
Ik zat vandaag te denken met mij op goal zouden we nog gewonnen hebben met 1 schot. Echt bizar hoe slecht die neusjes waren.
Jammer dat minteh niet hebben vastgelegd
Was niet te koop. (Kostte al 11 of 12 vlg mij).
Dwaas hoe er hier beoordeeld wordt; lekker ongenuanceerd met de wind mee
10,10,10,10,10,10,10,10,10,10,10💪🏻
Gimenez verdiende eigenlijk als enige een onvoldoende
Speelde niet goed. Werkte wel hard en een assist. Hoezo dan onvoldoende? Zijn vervanger liet vervolgens zien waarom Santi altijd moet spelen.
Giminez is bij mij de grote ergernisbron. Hij werkt hard, maar doet vrijwel altijd telkens fout en gaat dan op de grond liggen. Zet Uede maar eens een maand in de basis, of Paixao als centrumspits als Ivanusec weer helemaal terug is.