timber-1

Nieuws

Timber geniet: "Dit kan er wel mee door"

Van de redactie

Feyenoord heeft een historische thuisoverwinning geboekt tegen aartsrivaal Ajax. De ploeg van trainer Arne Slot versloeg de ploeg uit Amsterdam kansloos met 6-0. Een zichtbaar genietende Quinten Timber stond na afloop ESPN te woord.

"6-0. Dit is niet vaak voor gekomen, hè? Volgens mij is dit de eerste keer", begint Timber. "Thuis 6-0 winnen, uit 0-4 winnen en twee keer de nul gehouden. Dit kan er wel mee door", aldus een blije middenvelder van Feyenoord. "Ik heb zeker genoten. In de wedstrijd moet je je natuurlijk focussen, maar kijk nu dan. Ik denk dat het in Rotterdam tot vanavond laat feest is."

"Tegen Utrecht was het goed. Tegen Volendam was het niet goed. Dan wil je er voor gaan en al helemaal in de Klassieker. Ik denk dat we dat uitstekend gedaan hebben", vervolgt Timber. De buitenspelers, Paixão en Minteh, zorgde voor vier doelpunten aan Rotterdamse kant. "Zij krijgen steeds meer vertrouwen, ook van het team en dat zie je vandaag. Je zag het al tegen Utrecht en vandaag ook. Dat is mooi voor hun."

Timber maakte de 5-0 namens de Rotterdammers. "De buitenspelers doen het goed. Dat is ook lekker voor mij en Calvin (Stengs red.). Dan krijgen wij iets meer ruimte om dan ook assists en goals te maken en dat is vandaag gelukt."

Delen

Reacties

Hoop dat hij volgend jaar nog voor Feyenoord speelt, meerdere clubs in Engeland hebben hem op lijstje staan. Hereniging met zijn broer zou mij niks verbazen. Arsenal heeft goed beleid met halen jonge spelers
Deze man staat er altijd in de grote wedstrijden, wat een speler.