stengs-1

VK Sportphoto

Nieuws

Stengs: "Laten we vooral genieten"

Van de redactie

Zondagmiddag heeft Feyenoord een historische overwinning geboekt op aartsrivaal Ajax. In een sfeervolle en zonnige Kuip werd het maarliefst 6-0 voor de Rotterdammers tegen Ajax. Calvin Stengs genoot van het duel en sprak na afloop met ESPN.

"Een mooie middag", lacht Stengs. "Ik denk dat we er vanaf het begin kort op zaten en intensiteit brachten. Op een gegeven moment was het wachten op het eerste doelpunt. Hoe wij tegen Volendam speelde zonder intensiteit, was het vandaag totaal anders. We eisten daar een reactie op."

Ajax kwam niet in het spel voor in De Kuip. "Klopt, ik denk dat ze wel wilden opbouwen, maar als we er dan kort opzaten dan, ja", glimlacht de middenvelder van Feyenoord. "Je hoopt dat ze dan fouten maken als wij er kort op zaten en dat gebeurde ook. Toen ging het hard." Stengs vindt het een beetje van beide als de vraag wordt gesteld of Feyenoord zo goed was, of Ajax zo slecht. "Ik denk dat wij vandaag wel heel goed waren. Zij maken ook wel een paar blunders. Een beetje van beide denk ik. Laten we vooral genieten van vanmiddag."

Delen

Reacties

Nog geen reacties