team-4

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - FC Twente (0-0)

Van de redactie

Feyenoord heeft zondagmiddag in De Kuip een teleurstellend gelijkspel gespeeld tegen directe concurrent en nummer drie van de Eredivisie FC Twente. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. Spits Santiago Gimenez miste vlak na rust een strafschop voor de Rotterdammers, welke ook in de rebound op doelman Unnerstall geschoten werd door David Hancko.

Beoordeel de spelers van Feyenoord tegen FC Twente via het onderstaande panel. Stemmen kan tot maandagmiddag 12:00 uur.

Beoordelingen Feyenoord vs FC Twente

Justin Bijlow Justin Bijlow
6,6
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
6,0
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,1
David Hancko David Hancko
7,0
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,3
Thomas van den Belt Thomas van den Belt
3,9
Mats Wieffer Mats Wieffer
5,5
Quinten Timber Quinten Timber
5,7
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
4,3
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
3,6
Igor Paixão Igor Paixão
4,0
Javairô Dilrosun Javairô Dilrosun
4,7
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
5,3
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
3,6
Thomas Beelen Thomas Beelen
5,7

Delen

Reacties

De minimale uitslag waar ik vooraf gezien, nog tevreden mee zou zijn geweest. Het gaat hier meer om de manier waarop het gebeurde. Weer totaal onnodig, voor de zoveelste keer dit seizoen. Maar tegen een directe concurrent is dit niet eens zo'n slechte uitslag. Nu proberen Az onschadelijk te maken met hun nieuwe trainer. Twente gaat zichzelf binnenkort ook wel weer in de voet schieten, want als ze zelf het spel moeten maken valt het ook dikwijls tegen. Die hebben het nog veel vaker laten liggen dan wij. En door!
Ik heb weleens kritiek gehad op Ivanusic, maar dat was omdat hij bij Feyenoord nog niet kan brengen wat hij bij Croatië brengt. Dat hij in het huidige Feyenoord tegen Twente geen kans krijgt is natuurlijk belachelijk. Zijn potentieel is natuurlijk hoger dan die van een aantal spelers die wel de kans krijgen van Slot..
Onze coach mag ook weleens bewijzen dat hij een plan B heeft voor als het allemaal niet loopt zoals we graag zouden willen. Het is toch duidelijk dat alle tegenstanders inmiddels weten exact weten hoe Feyenoord opbouwt en combineert om kansen te creëren? W ekomen maar zelden gevaarlijk door, het moet wat vaker minder traag en veel verrassender.
Laten we hopen dat er een rechtbank en een rechtsbuiten aankomt en dat Dilrosun verkocht wordt. Het Feyenoord van de laatste weken maakt de burger niet vrolijk.
Beelen viel gigantisch goed in vanmiddag, waarom die lage cijfers voor hem
Beelen mag wel eens vaker in de basis beginnen in plaats van Trauner. Zo kun je hem klaarstomen om Trauner volgend seizoen te vervangen en kan Trauner dit seizoen op de grote wedstrijden focussen.
Die Ivanusec moet toch helemaal gek worden als hij v/d Belt zo slecht ziet spelen en Minteh zo slecht ziet invallen..
Beste supporters,

Hoe smaakt de azijn? Het was vandaag veel beter dan vorige week tegen Vitesse. Maar ja, toen wonnen we ondanks het slechte spel.

Vandaag drukken we FC Twente helemaal naar achteren, creëren we 23 kansen tegenover slechts twee van FC Twente maar doen we onszelf weer tekort. De eerste 38 minuten waren matig maar in de laatste 52 minuten hebben we FC Twente laten ontsnappen.

Ik snap Arne Slot wel. Wij geven cijfers op basis van de uitslag.

Als het niet om aan te zien is maar we winnen, dan geven we voldoendes en bij puntverlies onvoldoendes.
Het lukt gewoon momenteel effe niet gebeurt wel eens. Shhit hapens komt vanzelf goed.
Misschien Ueda eens een kans geven als hij terug is. Schopt ze er bij Japan wel in. En Gimenez heeft bewezen ook als invaller met minder speelminuten zijn doelpuntjes mee te kunnen pakken.
Gimenez banken is tornen aan zijn transferwaarde. De meest waardevolle speler moet je laten staan. Ik denk ook niet dat de vorm van Gimenez het probleem is.
Hij word juist alleen maar minder waard als hij zo blijft spelen.
Lekker als invaller 30 minuutjes of zo knallen en je goaltje mee prikken.
En als hij dan de vorm weer gevonden heeft kan hij weer basis.
Hij speelde weer een stuk beter dan de afgelopen weken. Alleen de doelpunten gaan er nog niet in.
Doelpunten gaan er nooit in, ballen gaan erin en dan zijn het doelpunten. 🥳🥳🥳🥳
Wat mijn een beetje op valt als Geertruida met ze sokjes laag speelt dat Feyenoord helemaal niks klaar speelt en dan denk ik jongens zeg tegen die gozer sokken omhoog . Want zo is Feyenoord niet met sokjes omlaag spelen.
Aanvallend hebben we gewoon veel te weinig kwaliteit.
We hebben een spits die hopeloos uit vorm is.
Daarnaast hebben we zonder Stengs geen nummer 10.
Uit pure armoede staat er een rechtsback voorin. Dat werkt misschien tegen PSV maar niet als je veelvuldig balbezit hebt op de helft van de tegenstander en de ruimtes veel kleiner zijn.
De overige buitenspelers kunnen geen man passeren en/of geen bal fatsoenlijk voor het doel krijgen. Paixao is echt geen schim meer van de speler van vorig seizoen.
En dan hebben we ook nog een dure Kroaat op de bank zitten die überhaupt al niet eens meer in valt.
Schandalige vertoning zeker geen spelers halen want deze zijn fantastisch wat een drama en wat een waardeloze wissels
Die nieuwe aanvaller kan niet snel genoeg komen, tamelijk bizar dat zelfs een matige Nieuwkoop als rechtsbuiten nog gevaarlijker was dan alle andere vleugelaanvallers die op het veld stonden (of werden ingebracht). Pure aanvallende onmacht, tegen een ontstellend zwak Twente. En als dan je beste aanvaller een vormdip heeft dan komt er dus aanvallend werkelijk niets van de grond. Overigens begreep ik ook niet waarom een vd Belt, meer een 8 of een 6, als 10 werd opgesteld terwijl je met Ivanusec en Lingr twee aanvallende middenvelders hebt op de bank.
Ik weet dat je 2 ploegen nodig hebt om een leuke wedstrijd te hebben maar wanneer we nu eerst eens gaan beginnen om met wat meer tempo op te bouwen schieten we al op. Ouwehoeren over tijdrekken heeft ook geen zin want onze keeper doet net zo hard mee als de tegenstander. Speel die bal naar Trauner of Hancko wanneer ze vrij staan ipv 20 minuten te wachten tot dat de tegenstander klaar staat.Kiprich op zijn krukken had het nog sneller gedaan....
En als Bijlow de bal eerder aan Trauner of Hancko geeft, waar moeten zij hem dan naartoe spelen? Op het moment dat er op de verdedigers druk wordt gezet staan er toch andere spelers vrij? Is onderdeel van de tactiek.
Als alles sneller zou gaan staan er ook spelers vrij...dat zag de laatste 10 minuten van de 1ste helft....
Lekker door het midden weer. In plaats van het breed maken lopen ze allemaal naar binnen. En dat trage voetbal OMG!
Lang verhaal kort Feyenoord heeft zeer matige substituties
Schandalige vertoning zeker geen spelers halen want deze zijn fantastisch wat een drama en wat een waardeloze wissels
Het voetbal word met de week inspiratielozer, het begint een beetje dick advocaat achtig te lijken, hopelijk kunnen ze de knop omzetten tegen az