santiago-gimenez-twente

Nieuws

LIVE • Feyenoord mist wederom veel kansen en speelt gelijk [0-0]

Dennis

Feyenoord heeft teleurstellend gelijk gespeeld tegen FC Twente (0-0). De Rotterdammers lieten daarmee een unieke kans liggen om de tweede plek in de Eredivisie te verstevigen.

De club uit Enschede kreeg in de eerste helft een paar grote kansen, maar wist in het tweede bedrijf amper iets te creëren. Feyenoord miste daarentegen veel kansen, iets wat de ploeg het hele seizoen al parten speelt. Wat zal beklijven is de gemiste strafschop van Santiago Giménez.

97' EINDE WEDSTRIJD

96' In de tegenstoot is het bijna 1-2. Unuvar schiet rakelings naast.

96' Kopballetje van Gimenez na een voorzet van Minteh. Unnerstall plukt hem makkelijk uit de hoek.

91' Het vizier staat vandaag zeer slecht afgesteld. Nu is het Wieffer die in kansrijke positie een afzwaaier produceert.

90' Zes minuten extra tijd.

90' Opstootje bij de reservebank van FC Twente, die de bal weigeren snel aan Hartman te geven. 

89' En weer zit de bal niet in het net. Hancko schiet de bal van vijf meter huizenhoog over. Op het moment van schieten stuiterde de bal lastig op. 

86' Feyenoord probeert het maar elke voorzet is een prooi voor Unnerstall. De Rotterdammers hebben nog een paar minuten.

82' FC Twente wisselt wederom. Rots en Eiting worden vervangen door Besselink en Steijn.

79' Feyenoord zoekt naar een opening, maar FC Twente staat met veel mensen achterin. De Tukkers schieten de bal enkel nog weg. 

78' Feyenoord heeft 19 schoten op doel, FC Twente slechts 1. Toch staat het 0-0 met een uitblinkende Lars Unnerstall aan Enschedese zijde. 

72' Dat had hem moeten zijn! Hancko stoomt op en krijgt een uitgelezen schotkans. Zijn inzet gaat echter jammerlijk naast.

71' Dilrosun kapt en draait. Zijn schot wordt echter geblokt. Kan Feyenoord nog iets in het restant van de wedstrijd?

70' Slot met wederom een wijziging. Trauner wordt gewisseld voor Beelen.

67' Wissel bij Twente. Vlap wordt vervangen door Unuvar.

62' Ook Feyenoord wisselt. Paixao en Van den Belt gaan eruit, Minteh en Lingr komen erin.

60' En weer mist Gimenez. Hancko gaat goed door en zet laag voor. De Mexicaan weet de bal niet het doel in te glijden. Unn

58' Dubbele wissel FC Twente. Hilgers en Brenet worden vervangen door Van Hoorenbeeck Taha.

47' Santiago Gimenez mist de strafschop! De lage inzet van de Mexicaan wordt gestopt door Unnerstall. De rebound van Hancko wordt eveneens door de doelman gestopt. Het blijft 0-0.

46' PENALTY FEYENOORD! De Rotterdammers schieten uit de startblokken en duiken direct gevaarlijk op voor het Enschedese doel. Uiteindelijk is het Paixão die wordt gehaakt. De bal gaat op de stip.

'45 Wissel Feyenoord. Bart Nieuwkoop wordt vervangen door Jaivaro Dilrosun.

'45 De bal rolt weer. Wat gaat de tweede helft brengen?

'45 Rust in De Kuip. Feyenoord ploetert en weet zich tot dusver geen raad met FC Twente. De ploeg mag daarnaast van geluk spreken dat de Tukkers na een paar gevaarlijke uitbraken niet op voorsprong staan.

'45 Een minuut blessuretijd.

'45 Strakke voorzet van Quilindschy Hartman. Giménez en Paixão komen er beiden net niet aan. De Mexicaan stond bovendien buitenspel.

'42 Feyenoord zet aan. Van den Belt, Nieuwkoop en Wieffer combineren richting Unnerstall, maar kunnen Giménez net niet bereiken.

'34 Giménez komt goed door op links. De scherpe voorzet van de Mexicaan wordt gepakt door Unnerstall. Feyenoord weet de goalie nog niet echt te testen. 

'30 Feyenoord dicteert de wedstrijd, maar creëert geen kansen. Daarnaast ogen de Rotterdammers kwetsbaar. Het is FC Twente die in de tegenstoot grote kansen krijgt.

'28 Wederom ontsnapt Feyenoord! Het ligt helemaal open achterin bij Feyenoord. Joshua Brenet en Michel Vlap hebben een vrije doorgang richting Justin Bijlow, maar spelen het niet goed uit. Op het moment dat Brenet breed speelt staat Vlap buitenspel. Zijn doelpunt wordt terecht afgekeurd. 

'23 Een gevaarlijke voorzet van Igor Paixão wordt door Santiago Giménez ongevaarlijk naast gekopt. De spits werd het daarbij moeilijk gemaakt door Mees Hilgers. 

'21 'Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?!' Het Legioen gaat massaal achter de thuisploeg staan.

'16 Levensgrote kans voor FC Twente. Na een schitterende pass van Mathias Kjolo, die achter de verdediging valt, komt Daan Rots oog in oog met Bijlow te staan. De spits neemt de bal goed aan, maar schiet daarna ruim naast. Feyenoord ontsnapt aan een achterstand.

'13 Feyenoord neemt het heft meer in handen. De ploeg drukt Twente steeds verder terug. Tot kansen leidt het tot dusver niet.

8' Eerste wapenfeitje van de wedstrijd komt van Feyenoord. Van den Belt haalt uit vanaf de rand van het zestienmetergebied. Het schotje wordt eenvoudig gepakt door Unnersstal.

'3 Slordig begin van beide elftallen. Over en weer veel balverlies.

‘0 FC Twente trapt af. De Tukkers spelen in het donkerblauwe uittenue. Feyenoord in het klassieke rood-wit.

kiprich
 • "Feyenoord, we houden van die club!" knalt uit de speakers. Dit nummer werd ingezongen door de Feyenoordselectie van 1993, waarin Kiprich met het zinnetje "Van Hanegem en Jansen, wat een paar!" een bijdrage aan had. Met Kiprich op het veld waant het stadion zich weer even in die tijd.
   
 • Dennis te Kloese spreekt Kiprich toe. "Welkom thuis. Een club als Feyenoord is zo groot als zijn geschiedenis en zijn helden. Daar ben je er een van!", zo zegt de algemeen directeur.

 • ‘Jóóózsef, Jóóózsef!’ József Kiprich komt op het veld! De man die dertig jaar geleden de Rotterdammers naar de landstitel schoot wordt hartstochtelijk toegejuicht.
   
 • Feyenoord wordt vandaag gesteund door een uitverkochte Kuip. De supporters van FC Twente reizen vandaag af met 800 man sterk. Kaarten voor een tweede uitvak zijn door de Enschedese club niet afgenomen.
   
 • Wederom lange rijen voor de toegangspoorten, wat ook afgelopen woensdag tegen PSV het geval was. Veel supporters staan nog buiten en het is de vraag of ze de aftrap gaan halen.
lange-rijen
 • Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Van den Belt; Nieuwkoop, Gimenez, Paixão.

  Wissels: Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Zerrouki, Milambo, Lingr, Dilrosun, Ivanusec, Minteh.

  Opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjolo, Sadílek, Eiting; Brenet, Rots, Vlap.

 • Bij Feyenoord staat Thomas van den Belt op het middenveld en Bart Nieuwkoop na zijn goede optreden op de rechtsbuiten-positie tegen PSV opnieuw in de aanvalslinie van de Rotterdammers. Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh behoren weer tot de wedstrijdselectie van Arne Slot na hun uitschakeling in de Afrika Cup.

 • József Kiprich is vandaag te gast in de Kuip. De Hongaar vierde met de club hoogtijdagen in de jaren negentig met een landskampioenschap en vijf KNVB Bekers. ‘De Tovenaar van Tatabánya’ vergaarde de status van absolute cultheld en clubicoon door Feyenoord met een aantal cruciale doelpunten in 1993 naar de landstitel te schieten.

 • De aanstelling van Lindhout is saillant te noemen. Vorig seizoen nam de leidsman een discutabele beslissing door een handsbal van Robin Propper niet te bestraffen met een penalty, terwijl hij in eerste instantie floot en een handsgebaar maakte als aanleiding.

 • De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. De arbiter krijgt ondersteuning langs de zijlijn van Rogier Honig en Patrick Inia. Alex Bos is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Jochem Kamphuis de VAR, geassisteerd door Johan Balde.

 • FC Twente kan geen beroep doen op sterspeler Manfred Ugalde. De spits rond momenteel een transfer af naar Spartak Moskou.

 • Vorige seizoen won Feyenoord in De Kuip met 2-0 van de Tukkers, door goals van Orkun Kökcü en Dávid Hancko.

 • Eerder dit seizoen stonden beide ploegen al tegenover elkaar in de Grolsch Veste. FC Twente won het duel met 2-1 na doelpunten van Ugalde en Van Wolfswinkel. Geertruida deed iets terug namens de Rotterdammers.

 • Historisch gezien spreken de cijfers in het voordeel van de thuisploeg. Feyenoord en FC Twente speelden 56 keer eerder tegen elkaar in de Kuip, waarvan de Rotterdammers er 33 wisten te winnen. FC Twente was 10 keer de bovenliggende partij en 13 keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

 • Vermoedelijke opstellingen:
  Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner (C), Hancko, Hartman; Stengs, Wieffer, Timber; Dilrosun, Gimenez, Paixão.
  FC Twente: Unnerstall: Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Sadilek, Kjolo, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel, Taha.
 • Feyenoord zal met een goed gevoel aan de aftrap verschijnen. De ploeg van Arne Slot schakelde afgelopen woensdag in eigen huis het tot dan toe ongeslagen PSV uit in de achtste finale van de KNVB Beker (1-0). FC Twente zal op zoek gaan naar revanche, na de 1-0 competitienederlaag tegen NEC.

 • De wedstrijd van vandaag gaat tussen de nummer twee en drie in de Eredivisie. Feyenoord verdedigt daarin een voorsprong van vijf punten op naaste achtervolger FC Twente. De tweede plek geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League, waarmee direct vele miljoenen aan startpremie zijn gemoeid.

 • Goedemiddag Kameraden! Welkom in ons liveblog van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente, uit de negentiende speelronde van de Eredivisie. Locatie: De Kuip. Aftrap: 14:30.

Delen

Reacties

PSV heeft betere vleugelaanvallers dan Feyenoord, iig met Lang en Bakayoko. Ajax met Bergwijn en Berghuis in aanleg (!) ook. Al zijn beide mentaal zo kwetsbaar dat je je kunt afvragen of ze effectief beter zijn. Toch presteren alle vleugaanvallers bij Feyenoord ondermaats. In 2½ jaar Arne Slot heeft alleen de bij zijn komst al aanwezige Sinisterra weten te overtuigen.
Arne Slot is zonder twijfel de architect van het aanvallende voetbal en het succes dat daarmee behaald is. Maar hij is dus ook de architect van povere voetbal via de flanken. De wedstrijd van vandaag is daarvoor illustratief:
De keuze om ook in deze wedstrijd met verdediger Nieuwkoop als gemankeerde vleugelaanvaller te spelen bleek, niet verrassend, kortzichtig opportunisme. Via de rechterflank was er geen enkele dreiging. De wissel na de rust: Dilrosun voor Nieuwkoop was een logische correctie van een verwijtbare, want vermijdbare, fout.
Maar gezien de drukte in het centrum waardoor Twente verdedigend makkelijk overeind bleef, was het ook logisch, zo niet nog logischer geweest om heel snel met een 'klassieke' bezetting te gaan spelen; dus de linkspoot (Dilrosun) links en de rechtspoot (Paixão) rechts. Dan haal je de verdedigers van Twente wat uit elkaar en komt er meer rumte in het centrum, waar het nu geen doorkomen aan was.
Dat je dan de ijverige loper Lingr brengt om steeds in de buurt van Giménez te komen en Timber en Wieffer aan de zijkanten, was dan verstandig geweest. In plaats daarvan haalt Arne Slot de rechtspoot eraf en brengt met Minteh een tweede linkspoot erin, waardoor de situatie aan de zwakke rechterkant onveranderd blijft en je ook nog eens probeert met een typische 'op goed geluk-voetballer' is te bereiken in plaats van dat je probeert beter te gaan voetballen.
Slot roept nu dat hij al eerder heeft aangegeven welke kwaliteiten hij erbij zou willen hebben, maar laat hij eerst de aanwezige kwaliteiten beter gebruiken dan krijgt zo'n verzoek meer betekenis en gewicht. Want als gezegd, er zijn ongetwijfeld betere vleugelaanvallers dan die Feyenoord nu heeft, maar zo slecht als ze onder leiding van Arne Slot functioneren, zijn ze niet.
Oussama Idrissi hadden we dit seizoen nog goed kunnen gebruiken
Dat had niets of nauwelijks iets uitgemaakt. 3 van de 5 dribbels die hij maakte, zette hij als rechtspoot op links vanaf een zodanig ingezakte positie in dat ook hij vaker het centrum dichtliep dan dat hij er een keer langs kwam. Het is best een aardige voetballer maar niet beter dan wat er nu is.
Betere statistieken dan onze huidige buitenspelers
Ja en? Paixão heeft op dit moment meer goals en assists van vorig seizoen na 19 wedstrijden: Toen 2 goals en 2 assists, nu 4 om 3. Als hij net zo'n sterk slot (zonder hoofdletter) heeft als een jaar geleden doet die het cijfermatig beter dan vorig seizoen. Dat is de betrekkelijkheid van statistieken.
Nog afgezien van de vraag of Idrissi in het huidige elftal dezelfde cijfers had gehaald als vorig seizoen. Hij heeft het heel aardig gedaan, maar ook niet meer dan dat en of heel aardig het niveau is waarop vleugelaanvallers in dit elftal gaan excelleren, is zeer de vraag.
Feyenoord speelt hoog op het veld waar de ruimtes klein zijn. Idrissi was dominant in 1 tegen 1 situatie en in de drukte alsnog de juiste keuze maken, iets wat in huidige selectie nagenoeg ontbreekt
Je hebt het toch over de speler die vorig seizoen vaak vanaf links speelde altijd naar binnen kwam, vaak ook nog vroeg op de helft van de tegenstander en dan zelden of nooit zijn man uitspeelde?
We worden dit jaar gewoon 2e Twente is niet dichterbij gekomen
Laat me voorop stellen dat het een zeer matige wedstrijd was...en dat het de laatste weken niet top is mag ook duidelijk...maar het afbrand van mensen gaat wel erg makkelijk...en dat sommige wezens echt bepaalde teksten mogen plaatsen vind ik nog veel erger en zorgwekkend
He-le-maal mee eens. Vooral dat er figuren zijn die gewoon gaan zitten schelden op anderen die het niet met hen eens zijn,
Het is gewoon minderwaardig....ik ben het zeker niet met alles en iedereen eens en ook niet met ftm.....maar ****** dir ****** dat is te zot voor woorden
Onder slot nog nooit zo’n slechte 1e helft gezien.
Van den belt is DRAMATISCH, loopt meer in de weg dan vrij, doet niks met de bal gaat geen duel aan. Mooi 60 minuten met 10 man gespeeld. Dan een spits die geen eens een pingel kan nemen. Kortom, zondag weer verknalt…
Super trage opbouw, trouwens het tempo lag super laag. Nee die 2e plek is allesbehalve veilig. Voortaan een andere pingelnemer graag. Dit is de 2e die Santi om zeep helpt
Ik snap niet hoe je met Nieuwkoop en Belt begint.
Ik snap niet dat we geen vervanger in de selectie hebben voor Stengs ( creativiteit) en als je die niet hebt je dan niet Ivanusec daar neer zet.
Ik snap niet dat Minteh mag spelen. Die kan werkelijk er helemaal niks van. En Santi …. Hopelijk vind hij snel z’n vorm terug
Hij had gewoon met Lingr op 10 en Ivanusec op links, met Paixao op rechts moeten beginnen.
Het is zo simpel, alleen niet voor Slot
Helaas is Unnerstall inmiddels een grotere rivaal van ons dan heel Ajax.
Met een heel makkelijk gegeven strafschop en een gigantische blunder van Vlap was 1 puntje het hoogst haalbare.
Slot mag terug naar de tekentafel, Nieuwkoop op rechtsbuiten was leuk tegen de lampjes maar slaat verder nergens op.
Roep het nou maar niet te hard, als het zo doorgaat staat Ajax binnen de korsten keren weer op gelijke hoogte
Snap de koptekst van dit artikel niet. Over welke kansen hebben we het precies? De penalty, voor de rest geen uitgespeelde kams gezien. Die schoten (afzwaaiers) uit de 2e lijn noem ik geen kansen
Maar Slot is zo blij met Nieuwkoop en vd Belt... Clown.
Door met hun te beginnen heb je hier de zege uit handen gegeven. Start gewoon met je beste spelers ipv te experimenteren met Nieuwkoop en je beste vriend een plezier te doen door zijn zoon op te stellen.

Sinds Pusic vertrokken is, is het structureel kutvoetbal, voert Slot een erbarmelijk wisselbeleid, worden absurde keuzes gemaakt en is er geen duidelijke lijn of patroon in de spelwijze te ontdekken.
Het is klaar nu, de chemie is over. Tijd om de relatie tussen Slot en Feyenoord te beëindigen
Hahahahahahahaha. Neem je medicijnen aub. Zoek je geluk in andere dingen, je bent echt totaal ongeschikt als Feyenoorder.
Wat heeft hij hier aan gelogen dan? Die v/d belt is de slechtste aankoop van de afgelopen 5 jaar
Timber kreeg vorig jaar dezelfde kritiek. Die Van der Belt komt er wel.
Sorry kerel maar je snapt er echt geen ene kloten van
Hoop mensen hier waren denk ik tot anderhalf jaar geleden fan van ajax. Soms Hoop ik dat het gewoon een tijdje echt slecht gaat, zodat al die kneusjes die hopen dat Feyenoord verliest omdat er niet aan de lopende band aankopen worden gedaan weer lekker wat anders gaan doen en de mensen die hun club onvoorwaardelijk steunen overblijven.
Man man man man man wat een kutzooi in de competitie keer op keer
Ja je staat als Feyenoord gewoon op 2 x CL achter elkaar, om je kapot te schamen.
En ik dacht dat begin dit seizoen er gezegd werd dat dit Feyenoord verder is dan vorig seizoen op hetzelfde moment.. Alleen jammer dat de spelers niet zelf voetbalslimheid bezitten, of kwaliteit hebben. Je hebt echt betere kwaliteit spelers nodig, andere teams gaan ook gwn meer meters op het veld maken en dan heb je op dat vlak geen voorsprong meer en blijkt het niveau middelmatig. Onze spits wordt echt geen topscoorder, Luuk haalt hem nog wel In vrees ik..
Wat een ontzettend klote resultaat!

Tegen NEC was het al zeer onnodig. Nu krijg je een hele makkelijke pingel en die verpruts Santi.
Die bal moet door het net heen!

Nu moet je zondag in Alkmaar volle bak. Anders had je wat spelers kunnen sparen voor de beker.
Gimenez moet een switch in zijn hoofd maken en niet meer in de eerste plaats denken aan het maken van een doelpunt, maar veel meer in dienst van de ploeg willen spelen!
Krijgt als spits ook geen fatsoenlijke bal. Onze buitenspelers zijn niet goed genoeg om hem in staat te brengen. Al moet hij die strafschop natuurlijk binnen knallen
I wonder how long the protection period of Gimenez and Slot will last. I propose more documents, as if we won 10 championships with him, Beker and UCL.
Het is werkelijk niks meer. Over en uit met dit elftal.
Dom gelul.
Je bent vandaag ook beter. Zit alleen niet mee.
Wat een vreselijke match! Minteh, Geertruida, Santi allemaal zwaar ondermaats
Niet best nee. Al vond ik Santi beter dan de laatste weken.
Lichtpuntje is voor mij Dilrosun. Die krijgt zijn zelfvertrouwen terug. Nu de anderen nog.
Wauw, bij ons in het dorp spelen we 2e en 3e divisie.. Dat is toch niet slechter dan dit pff
Als we het moeten hebben van hopen dat Timber scoort kun je beter je ambities bijstellen... de hele voorhoede mag je vervangen
Dilrosun speelde goed vond ik!
Santi zat het tegen, werkte keihard.
Mag ik voorstellen om minteh nooit maar dan ook echt nooit meer in een feyenoord shirt te laten spelen?
Ben ik het ook mee eens…
Je hebt er niets aan..

Wanneer gaat Lingr een basisplaats krijgen?
Daarnaast kan hij buiten rennen gewoon helemaal niks! Elke pass is verkeerd! Gaat centraal lopen ipv breed houden doet maar wat doe gozer! Ivanusec moet ook beter worden en is eigen speler!
Hij moest van velen hier al veel eerder invallen!
Echt? Nou voor mij niet ik denk dat ik niet veel vaker een blinder paard hebt gezien dan dit
Scroll maar even terug. Vanaf het begin werd hier al om Minteh geroepen
Spelers durfden hem ook niet meer in te spelen. Kans op goal is met hem net zo groot als op tegengoal. Ik snapte ook niet dat Slot hem na een kwartier niet gewoon al weer wisselde…
Mag hopen dat Feyenoord zich nog roert op de transfermarkt.. dit is echt de meest inspiratieloze wedstrijd geweest van dit jaar.
Het voetbal word met de week slechter.tegen psv gewonnen op vechtlust maar voetballend is het gewoon onthutsend zwak
Wat een dramatische wedstrijd weer.
Het lijkt alsof we met de week slechter worden.
Pfffff…

Fijne avond allemaal!
Onze laatste goeie wedstrijd van 90 minuten, Heracles uit , best zorgwekkend
Stel we verliezen van az , en Ajax wint komen ze weer akelig dichtbij
DtK aan het werk. Er moet creativiteit bij. Iedereen kan zien dat er voorin wat bij moet
Goed gedaan te kloese en slot dankjewel vorig seizoen had je geen goeie bank. En nu heb je een groter probleem en dan nog wel zeggen we willen kampioen worden respect.🤡🤡🤡
Het is duidelijk dat santi uit vorm is. Maar niet alleen hij!! Maar jongens die klote joden komen steeds dichter bij zo
Alle respect voor je mening, maar houd op met je antisemitische taal!
Wat een schande weer. Niet om aan te gluren dit. Ga anders lekker biljarten ofzo…
Nou is een gelijkspel tegen Twente geen ramp want ze lopen niks in AZ speelt gelijk maar je staat als Feyenoord toch wel te kakken Dit moet je gewoon afmaken maar schijnbaar wil dat niet dit seizoen
Beste Arend, het lijkt mij inmiddels duidelijl dat je zelf iemand anders gaat aanwijzen voor de pingel. Zeker bij zo'n stand
Wat een kinderspeeltuin is het hier weer. Allemaal boze emotionele berichtjes. Niemand kan er weer wat van. Beleid is slecht. Trainer is slecht. Haal eens even 10x adem voordat je ongefundeerd uit je slof schiet.

Tenslotte, Beelen is waar voor je geld. Prima aankoop geweest.
Minteh echt absurd slecht. Laatste keer als het aan mij ligt, wat een randdebiel zeg.
Van Gimenez maken we onze vaste penalty misser.
Was troiwensniet slecht ingeschoten. Wereldredding.
Ik vind Gimenez na een paar wedstrijden weer best goed spelen.
Zacht ingeschoten, die penalties moet je gewoon door de touwen trappen
Ik ben geen penaltiekoning, maar zelfs Makaay zei dat het op zich geen zwak genomen strafschop was, maar goed keeperswerk van een lange keeper die de goede hoek koos.
Nah ja Makaay zal er meer van weten dan ik dus daar kan ik me bij neerleggen. Zie ze nog steeds liever hard tegen de touwen maar das een persoonlijke voorkeur ;)
Gimenez bakt er de laatste tijd geen ene klote meer van
Onzin, is de enige die ik een man zie passeren, hij kijkt denk met jaloezie naar luuk de jong die wel gewoon continue aanvoer krijgt van de zijkant.
Gimenez, onze vaste penalty misser.
Schrijnend gebrek aan creativiteit. Hopelijk kijken de financiers mee. Opties om te variëren zeer beperkt voorin.
Ook het ontbreken van een type Hartman op rechts zorgt ervoor dat alles vanaf rechts naar binnen komt.

Alle hoop op die Fransman en Uruguayaan.

En waarom Luka niet eens op 10 proberen, stuk creatiever dan VD Belt.
Laten we het er maar niet over hebben wat dit allemaal met de marktwaarde van de spelers gaat doen straks. De weg is nog lang tot het einde van het seizoen maar de slechte vorm waar we nu inzitten duurt ook al weer 3 maanden. Ik hoop echt dat er snel een ommekeer komt want dit is echt bedroevend. Wat gif zoals afgelopen woensdag na een halfuur tegen psv is wat we nodig hebben.
Oei, waar zitten we naar te kijken, wat is Feyenoord slordig zeg.. Tjonge. En gimenez verliest zo snel z'n waarde en een leuke transfer.. Maar iedereen is slordig, hoe kan dat?
Als Ueda terug komt een keer op de bank zetten. Nu ook totaal geen concurrentie.
Ongelofelijk,
Wat een droefenis als je dan een pingel mee krijgt die moet het toch 100% in , de koning van de pingel zit verdomme op de tribune , had daar maar een voorbeeld aan genomen, ben bang dat het weer een heel benepen zielig nul nulletje wordt, of je krijgt hem nog getrokken , en dat noemen ze dan eigen schuld
Gezien vd belt en nieuwkoop op het veld meer het idee dat slot met interne politiek bezig is. Leuk hoor dat druk zetten op de bal maar ik zie een rechtsbuiten liever zijn man passeren en goals/assist geven.
Van den belt en nieuwkoop kan echt niet. ik zal zelf minteh of dilrosun daar neer zetten en lingr op het middenveld heeft teminste wat gif in zijn spel.
Je levert al je creativiteit in met dit duo. Met stengs kom je met een van de twee nog weg..
Scouting negeren enige wat ik kan zeggen. Er is al genoeg er over gezegd maar ben nu wel klaar met dat we goed hebben ingekocht die hebben echt zand in hun ogen.
Rot op met je scouting, als je en van den belt en Nieuwkoop opstelt heb je 0 creativiteit.
Keer leuk geweest Bartje, maar je hebt buitenspelers maar die doen niet mee.
Dit is gewoon slechte zet van Slot
Daar heb ik het ook over heethoofd dat slot de scouting negeerd 🤣🤣
Dit komt nog wel goed dadelijk gewoon 8 punten voor op nummer 3 en worden makkelijk 2e dit jaar en winnen de beker alle vertrouwen in Slot
Tuurlijk. En anders is een gelijkspel ook prima. Maar de kansen komen
Waarom een vd belt amc?? Zou die spelen achter het midden veld punt naar achter oké... maar milambo en Lindgr zijn toch betere optie als schaduwspits die in de diepte loopt en versnelling hebben ..pff
Nou 1 ding is zeker. We zijn er zeker niet op
vooruitgegaan Tov vorig seizoen! De tegenstander de wil opleggen zoals we vorig jaar vaak deden , ondanks moeizaam scorend vermogen, wil dit jaar tegen sterkere teams niet echt lukken helaas.
 • 1
 • 2