team

VK Sportphoto

Opinie

Vermoedelijke opstelling • Feyenoord - FC Twente

Van de redactie

De kans is groot dat Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh zondag weer deel uitmaken van de wedstrijdselectie van Feyenoord. De twee internationals werden deze week met respectievelijk Algerije en Gambia uitgeschakeld op de Afrika Cup.

De bedoeling is dat het duo zaterdag aansluit op de laatste training van Feyenoord voor het duel met FC Twente, vertelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie. Slot mist zondag nog wel twee andere internationals. Alireza Jahanbakhsh (Iran) en Ayase Ueda (Japan) bereikten deze week de knock-out fase van de Azië Cup, wat hun terugkeer naar Rotterdam voorlopig even uitstelt.

De Tukkers kennen de nodige personele problemen. Max Bruns is geschorst, maar Robin Pröpper keert terug in de wedstrijdselectie. Spits Ugalde staat voor een transfer naar Spartak Moskou. Tot overmaat van ramp is nu ook zijn vervanger Ricky van Wolfswinkel ziek, net als topscorer Sem Steijn. Voor de twee laatstgenoemde is het afwachten of ze vandaag kunnen trainen, gaf trainer Oosting aan op de clubwebsite van FC Twente.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Welke elf namen verwacht jij aan de aftrap? Laat het hieronder weten in de reacties!

Delen

Reacties

Het is balen voor Zerrouki en Minteh dat de ze niet ver zijn gekomen met de Afrika Cup, maar wel fijn om ze terug te hebben bij Feyenoord! Zeker de diepgang van Minteh heb ik gemist
Zolang we maar niet met Zerrouki naast Mats beginnen.
Minteh...ooo dat word weer genieten tot aan het doelgebied en dan zwaar irriteren.