bijlow-1

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow: "Het voelt vooral als twee verliespunten"

Van de redactie

Feyenoord speelde teleurstellend gelijk in eigen huis tegen FC Twente. Ondanks de nodige kansen en een gemiste strafschop van Gimenez wisten de Rotterdammers niet te scoren tegen de Tukkers en directe concurrent in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. Doelman Justin Bijlow sprak na afloop met ESPN.

De keeper van de Rotterdammers had niet veel te doen tegen de nummer drie van de Eredivisie. "Niet veel, maar ik denk niet dat wij zelf veel gecreëerd hebben", begint de doelman van Feyenoord. "Uiteindelijk krijgen we dan de penalty en Santi scoort die normaal gesproken. Dat gebeurt dan helaas nu niet en dan dring je Twente terug, vooral in de tweede helft en daar was moeilijk doorheen te komen. Dat is frustrerend."

De Tukkers kwamen niet tot grote kansen in De Kuip. De doelman van Feyenoord ziet het gelijkspel dan ook vooral als twee verliespunten. "Het voelt vooral als twee verliespunten. Ik denk dat we buiten die penalty om ook gewoon geen grote kansen hebben gekregen. Ik vond dat we afgelopen woensdag meer tempo in het spel hadden. Vandaag konden we niet echt tot grote kansen komen en voelde het wat sloom. Ik denk dat we daardoor minder fel waren", aldus Bijlow. 

 

Delen

Reacties

Bijlow de traagste keeper aan de bal
Speelt als een bejaarde
Traag met het spel opzetten en minuut staan niks doen met de bal onder de voet
Trauner sorry maar na dit seizoen als reserve
Beelen is trauner 2.0 alleen stukje sneller
Dilrosun van minuut 1 opstellen
Minteh terug sturen
Ivanusec of op 10 of verkopen
Slot moet zich volgens mij om 2 dingen zorgen maken:

De verdediging laat zo maar 2 mensen gaan en het is aan een gelukje te danken dat Vlap zichzelf buitenspel zette
Het gebrek aan creativiteit op de vleugels.
Niemand lijkt meer te kunnen scoren... plek 2 mag je op hopen... want het spel is fkin slecht zeg... man man man
Dat wilde ik niet zeggen, maar je hebt helemaal gelijk. Er zijn al 4 wedstrijden op rij, waarin niet best werd gespeeld. Woensdag was er tenminste nog veel passie.