hartman-gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman: "Het zal best aan hem knagen, maar dat is niet aan hem te merken"

Van de redactie

Feyenoord heeft zondag verzuimd afstand te nemen van FC Twente in de strijd om de tweede plaats. In een spannend maar weinig verheffend duel vielen geen doelpunten: 0-0. Quilindschy Hartman kreeg het aan het eind van het duel nog aan de stok met een aantal Twente spelers op de reservebank. De verdediger van Feyenoord deed na afloop zijn verhaal voor de camera's van ESPN.

Bij een uitbal welke in de dug-out van Twente kwam kreeg Hartman het aan de stok met een aantal reservespelers van de Tukkers. "Ja, die gasten pakte al een paar keer die bal voor mijn voeten weg. Dat was een beetje kinderachtig, vond ik dus ik denk als je het nog een keer doet dan pak ik je. Ik had het misschien beter niet kunnen doen omdat we haast hadden. Ze tikken hem twee keer voor mijn neus weg alsof ik een hondje ben, maar het was snel opgelost", licht Hartman het voorval toe.

Hartman was tevreden over zijn spel tegen de nummer drie van de competitie. "Ik vond het persoonlijk niet mijn beste wedstrijd, maar qua agressiviteit en duels zat ik er wel goed in waar het vaak wel begint met mij. Ik gaf een paar goede voorzetten, maar ook een paar mindere voorzetten. Al met al denk ik dat ik er niet slecht in zat nee." Teleurstelling overheerst naar het gelijkspel tegen Twente. "Ik ben er doodziek van omdat dit, dit seizoen te vaak gebeurd. We krijgen niet heel grote kansen tegen. Ik denk dat we ondanks dat te weinig punten halen."

Santiago Gimenez miste na rust een strafschop. De uitgelegen mogelijkheid om Feyenoord op een voorsprong te schieten. De spits van Feyenoord staat al een aantal weken droog. "Ik heb hem nog niet gezien, maar hij zal ook wel doodziek zijn. Hij heeft ons vaak gered, het publiek vergaf het hem ook, dat zag je." Toch denkt Hartman dat de Mexicaan er bovenop zal komen en mentaal niet gebroken zal zijn. "Hij maakt zich geen zorgen. Hij is natuurlijk een spits en hij leeft op goals. Het zal best aan hem knagen, maar dat is niet aan hem te merken. Hij blijft gewoon hard werken en dat is het belangrijkst denk ik. Ik weet zeker dat zijn goals weer komen."

Delen

Reacties

Wij missen gewoon creatievetijd.. daarom snap ik de keuze v/d Belt en Nieuwkoop niet! Onze gevaarlijke man was Hanco! Te weinig mensen die doelpunten maken!
Gaan we hier vandaag wel kritiek horen of hebben jullie weer een excuus waarom ons sterrenteam vandaag niet tot scoren kwam? Ik zeg, dat Slot beter einde van het seizoen kan vertrekken, want zijn magie is helemaal uitgewerkt en de winnaarsmentaliteit in het team is totaal verdwenen. Want wie verzint het om met Nieuwkoop en Van der Belt in je aanval te startten?
Zijn aankopen dus ja en van den belt heeft goed ingevallen afgelopen weken zegt slot.
Waarom wordt de Adraan Volkerlaan dicht gegooid na de wedstrijd?
Hartman moet eens ophouden met die eeuwige terugspeelballen