gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Gimenez: "Ik ben ook maar een mens"

Van de redactie

Teleurstelling overheerst bij Santiago Gimenez na het gelijkspel tegen FC Twente in De Kuip zondagmiddag. De Mexicaan had een hoofdrol in het duel waarbij de spits vlak na rust een strafschop op de Twentse keeper schoot en vergat de voorsprong voor zijn ploeg binnen te schieten. Na afloop sprak Gimenez met ESPN.

Gimenez twijfelde niet over hoe hij de strafschop zou nemen. "Nee, geen twijfels. Ik wist waar ik wil schieten en ik oefen hier ook op, maar de keeper pakte hem, dat kan gebeuren. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, want met die goal hadden we kunnen winnen. Nu hebben we gelijkgespeeld, maar morgen gaan we er weer vol voor", begint de Mexicaan. 

De Mexicaan heeft in de afgelopen zes duels één keer gescoord. De twijfel slaat hierdoor nog niet toe bij de Mexicaanse spits van de Rotterdammers. "Nee, ik ben er klaar voor om gewoon door te gaan en voorop te gaan in de strijd. Ook in deze situatie. Natuurlijk weet ik dat ik niet dezelfde 'Santi' ben als waar iedereen gewend aan is geraakt vanaf het begin. Ik moet daar weer naartoe. Ik denk dat ik daarom hard moet blijven werken en dan zien we morgen weer verder."

Santiago Gimenez voelt zich vooral rot voor de supporters van Feyenoord. "De supporters zijn er altijd voor mij, ik voel me verdrietig omdat ik gefaald heb voor hun. Ik mis kansen en dat zal voor de rest van de dag nog wel in mijn hoofd spoken. Ik ben ook maar een mens. Vanavond zal ik het zwaar hebben, maar morgen sta ik weer fris op en gaan we er weer vol voor werken. De supporters hoeven zich niet druk te maken. We hebben de beker nog en de Europa League. In de competitie moeten we tot het einde blijven strijden en ik moet klaar zijn voor de strijd. Ik ga er alles aan doen."

Delen

Reacties

Natuurlijk, Santi is ook maar een mens. Maar, hij barst op dit moment niet van het zelfvertrouwen; dat kan gebeuren. Mijn advies: Als je in een dip zit, geef die bal dan aan Hancko. Hij schiet die penalties er wel in, ook tegen Unnnerstahl.
Voor mij had Ueda zijn kans mogen pakken ipv Santi. Alleen is hij helaas niet beschikbaar.
https://x.com/Punto_Penal/status/1751639675649798570?s=20
''🔜 “Enkele uren voor de verhuizing van Luciano Rodríguez naar Feyenoord is afgesloten. "De speler heeft ervoor gekozen om in Europa te spelen.
Zo mooi was de sfeer tegen de boeren. En zo zit je minimaal 60 minuten naar zeurende supporters te luisteren (weer tikkie terug, weer breed, jezus wat slecht etc.), support ze gewoon ipv dat gejankt. Tuurlijk was het niet best, maar hier help je de ploeg ook niet mee. Sorry moest het effe kwijt.
Die zeurende supporter heeft jou aangestoken of nie...
Ze hebben toch gelijk het wordt wekelijks slechter dat ziet toch iederee
Ja dat hebben we nou wel gemerkt dat je een mens bent.
Toch moet die bal DOOR het net Santi
Wordt wel weer tijd voor stevige concurrentie! Begint zich te comfortabel te voelen bij ons.
Hij speelt al een aantal wedstrijd als een 'mens.' Maar heeft ons ook zoveel gegeven dus laten we niet alles op Santi gooien.
dit is enigste juiste reactie, komt echt goed met Santi