feypsv

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - PSV (1-0)

Van de redactie

Feyenoord heeft woensdagavond in De Kuip met 1-0 gewonnen van PSV. Door de overwinning speelt de ploeg van Arne Slot in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen AZ op woensdag 7 februari. Quinten Timber was de matchwinner aan Rotterdamse kant door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken in de eerste helft.

Beoordeel de spelers voor de winst tegen PSV via het onderstaande panel. Stemmen kan tot donderdagmiddag 12:00 uur.

Feyenoord - PSV 1-0

32' 1-0 Timber

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Nieuwkoop (72' Dilrosun), Gimenez, Paixão (89' Lingr).

Wissels: Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Lopez, Van den Belt, Milambo, Lingr, Ivanusec, Dilrosun, Sauer.

Beoordelingen Feyenoord vs PSV

Justin Bijlow Justin Bijlow
8,3
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,8
Gernot Trauner Gernot Trauner
7,9
David Hancko David Hancko
8,3
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
7,9
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,6
Calvin Stengs Calvin Stengs
7,0
Quinten Timber Quinten Timber
8,8
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
7,8
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
6,5
Igor Paixão Igor Paixão
6,7
Javairô Dilrosun Javairô Dilrosun
6,2
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
7,2

Delen

Reacties

Positief opgevallen, Nieuwkoop en Lingr ( al was het vrij kort om er eigenlijk echt wat over te kunnen zeggen). Nieuwkoop was vel en zat er bovenop hopelijk kan hij dit volhouden, Lingr zou ik graag wat vaker zien ook met meer minuten hij valt mij vaak positief op zeer gedreven en fel
Goede zet van Slot met Nieuwkoop.... heeft mij positief verrast....
Al heeft hij niet de finesse van een goede buitenspeler, ik vond het een genot hoe Nieuwkoop tekeer ging. Positief bevestigde hij waar ik op hoopte toen ik de opstelling zag. Chapeau!
Lingr viel niet verkeerd in. Lekker fel en er boven op.Ben benieuwd naar de toekomst voor deze speler in dit team. Mischien wat vaker een kans geven.
Paixao laat ook zien redelijk terug te komen.
Sorry hoor, maar hij was toch erg ondermaats? Nieuwkoop bracht zo veel meer op de andere vleugel.
Ik tel een stuk of vier gevaarlijke schoten, paar goede voorzetten was redelijk balvast en aardig in de combinatie met het middenveld, dus volgens mij dan goed gespeeld. Keihard gewerkt ook bij balverlies, ik zag de paixao van eind vorig seizoen wel weer een beetje.
Ik vond hem afgelopen weekend tegen vitesse inderdaad wel weer een vleugje van vorig jaar hebben. Heb me gister op de tribune redelijk aan hem lopen ergeren. Maar goed, blijkbaar is Paixao in deze vorm nog beter dan Ivanusec gezien de speelminuten... Als Paixao zondag de winnende er in krult hoor je me niet meer ;)
Erg ondermaats niet goed ook niet ben het wel eens met redelijk als hij deze lijn omhoog door kan zetten zou mooi zijn.
Wieffer de zwakke schakel toch vandaag, trauner loopt op zijn laatste benen en de rest was zeer goed en gedisciplineerd. Hancko en Timber brengen echt wat extra. De aanvallers goed in hun taak de verdediging continu afgejaagd, dan kun je niet veel meer verwachten. Goed gestreden, goede overwinning, 1 goaltje extra was wel wat beter geweest voor mijn hart.
vind wieffer een van de belangrijkste spelers in dit elftal. wil altijd voetballen. moest helaas vandaag geel pakken en had natuurlijk dat penalty moment. tuurlijk is het geen prime iniesta, maar hij komt er wel. eens wat betreft trauner. hou mn hart steeds vaker vast als hij aan de bal is
Nieuwkoop op rechtsbuiten was echt niet verkeerd!!! heerlijke dreiging