trauner

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - PSV (1-2)

Van de redactie

Feyenoord heeft de topper in De Kuip tegen PSV met 1-2 verloren. Na rust maakte PSV het verschil door tweemaal te scoren in een paar minuten. Santiago Gimenez deed in de slotfase nog iets terug voor de Rotterdammers, maar een punt of meer zat er niet meer in.

Beoordeel de Feyenoorders voor de wedstrijd tegen de EIndhovenaren. Stemmen kan tot maandagmiddag 14:00 uur.

Beoordelingen Feyenoord vs PSV

Justin Bijlow Justin Bijlow
7,3
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
4,6
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,2
David Hancko David Hancko
6,4
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,4
Mats Wieffer Mats Wieffer
6,4
Quinten Timber Quinten Timber
6,5
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,0
Calvin Stengs Calvin Stengs
4,7
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
5,4
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
4,2
Marcos López Marcos López
5,0
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
5,5
Igor Paixão Igor Paixão
4,8
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,9
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
6,4

Delen

Reacties

Waar is vooral in de thuiswedstrijd om met druk en passie te spelen?
Verdwenen met de fanatieke donder Pusic
He Geertruida. Besef jij wel dat velen van de 46.000 Feyenoorders uren onderweg zijn en dat jij met die domme actie hun hele dag vergald?? Er was niks aan de hand tot dat moment. Je bent uit vorm en zeker geen Zidane.
Helemaal mee eens. Wat deed Geertruida nou weer met die panna-achtige actie op het middenveld? Hij is te veel in zichzelf gaan geloven als voetballer. Moet gewoon simpel voetballen en wakker blijven!
Ivanusec wat is der gebeurd met je???
Nog net echt wedstrijd fit en hij moet net als Sutalo wennen aan het tempo
Timber was echt niet de beste veldspeler
Misschien ter ver gezocht, maar de klad is erin gekomen na het vertrek van Pusic.. vond Mariano altijd wel rust uitstralen en als het nodig was een beetje gif inbrengen.
Misschien Ueda en Milambo as donderdag eens opstellen?
Ben wel klaar met het gekloot van Geertruida nu
Ik ben wel klaar met zogenaamde supporters die hun frustraties afreageren op individuele spelers. Ga lekker naar fr-fans.nl met je gezeur.
Nou als je uren onderweg bent voor je club en het wordt 2x op rij verpest door dezelfde speler dan mag je er wat van vinden.
Je mag van alles vinden maar of je alles wat je vind wereldkundig moet maken is de vraag. Die vraag zou vaker met nee moeten worden beantwoord, naarmate het frustratiegehalte van de bevindingen hoger is. Het zijn toch al zulke opgefokte tijden tegenwoordig.....
Doe ik normaal ook niet,maar hij is wel heel erg in zichzelf gaan geloven en deze actie sloeg nergens op en kost je de wedstrijd. Mag dus best een keer wat van gezegd worden
Ik weet niet of deze Kieft-formulering hier van toepassing is. Geertruida lijkt me eerlijk gezegd niet de speler die de neiging heeft te veel in zichzelf te (gaan) geloven. Hij maakt een stomme fout door een ingewikkelde voetbaloplossing te kiezen, die balverlies oplevert en daarmee een tegengoal.
Maar als een individuele fout de doorslag geeft qua resultaat dan ben je vooral collectief niet goed genoeg geweest. Was je dat nl. wel geweest dan had je 'aan de andere kant' dergelijke fouten afgedwongen of met goed voetbal en eigen kansen de achterstand wel ongedaan gemaakt.
Maar indachtig de wedstrijd Napoli-Feyenoord van 26 september 2017 deed Luts gisteren een 'Tapiaatje', dat dan weer wel.....
@FeyenoordTM : wordt er nog gekeken naar een creatieve 10 of een snelle buitenspeler?
Zeker, maar wordt niets mee gedaan hoor. Te Kloese gaat alles zelf doen.
Wie staan op het lijstje van Ten Kloese dan?? We hebben echt een dominante vleugelspeler nodig l, aangezien we Minteh oom kwijtraken.
Juist de spelers die naar verwachting na dit seizoen zullen/willen vertrekken geven de laatste wedstrijden niet thuis.
Milambo mag wat mij betreft Zerrouki voorbij in de middenveld hiërarchie, Zerrouki laat het keer op keer afweten in topduels. Alleen Atletico uit zag je een glimps van zijn kwaliteit, maar het is tot nu toe zwaar ondermaats.

Voorin zou ik Sauer vaker willen zien, je hebt vleugelaanvallers nodig met diepte en een actie. Minteh heeft dat, maar Sauer heeft itt Minteh meer overzicht en finesse aan de bal.
Milambo is geen 6. Denk ik zeg het ff. Hij heeft Timber voor zich ipv Zerrouki of Wieffer
Hele voorbereiding als 6 gespeeld Konterman, hij kan op vrijwel elke positie op het middenveld uit de voeten. In tegenstelling tot Zerrouki bijvoorbeeld.
Wishful thinking, Willy. De kwaliteiten van Sauer zijn vergelijkbaar met die van alle andere vleugelspitsen die op Sinisterra na in '21-'22 allemaal niet echt uit de verf kwamen. Gezien zijn beperkte ervaring op het hoogste niveau gaat Sauer het verschil zeker niet maken zolang Arne Slot het antwoord niet heeft op de vraag waarom zoveel verschillende vleugelspitsen niet voldoen in 2½ jaar tijd.
Als de kwaliteiten van Sauer ceteris paribus vergelijkbaar zijn is dat des te meer reden om hem de kans te geven Kees, hij heeft van al die spelers de meeste potentie voor verbetering en een hogere restwaarde. Bovendien vraag ik me af jouw stelling dat hij het verschil niet zal maken klopt, daarvoor heeft hij eerst basiskansen nodig om zich te bewijzen en dan kunnen we pas oordelen. Met meer speeltijd zie ik meer ruimte voor verbetering bij Sauer dan bij de concurrenten van Sauer.

Op die laatste vraag kan ik namens Slot antwoord geven (datzelfde antwoord heeft Slot overigens ook al een paar keer gegeven), de reden dat zoveel verschillende vleugelspitsen niet voldoen is terug te leiden tot een gebrek aan kwaliteit bij die spelers. Er moet aanvallende kwaliteit bij wil je meedoen om de eerste plek en overwinteren in de CL.
Met je eerste opmerking ben ik het wel eens, al weet ik niet of hij, ook in aanleg, veel meer kwaliteiten heeft als Paixão. Maar die is nu al enige tijd stevig 'uit vorm'.
Je tweede kanttekening is (mijns inziens) minder overtuigend: Want dan rijst de vraag 'hoeveel spelers die kwalitatief eigenlijk tekortkomen, wil je dan hebben? Op deze manier is het transferbeleid m.b.t. de vleugelspitsen te typeren als 'een stoet van dwergen'. om wijlen Simon Carmiggelt maar eens te citeren.
Daarnaast zou het dan wel opvallend zijn dat juist voor deze specifieke posities Feyenoord niet de juiste spelers haalt en voor andere posities wel of iig veel meer. Heel eerlijk gezegd denk ik dat het ook een beetje te maken heeft met de gerichtheid van Slot als trainer-coach. Hij is subliem als het om de veldbezetting en het positiespel gaat, maar minder bedreven in c.q. gericht op functionele individuele vaardigheden. Je zou eigenlijk wensen dat er in zijn staf een 'Coerver-adept', zou zijn om daarin de balans te bewaken. Wat dat betreft waren Rene Meulensteen of Ricardo Moniz interessante opvolgers kunnen zijn de vertrokken Pusic. Al is de laatste wellicht iets te pedant om in de rol van assistent te functioneren...
Hooguit een handvol leuke dribbels per wedstrijd op Heerenveen niveau. Zelfs Sam Larsson maakte daar destijds meer indruk......
Hele goede invalbeurten van Milambo en Ueda. Ueda won bijna elk kopduel en Milambo zorgt als jonge gozer voor aardig wat rust en controle. Wordt eens tijd dat zij meer minuten krijgen. Verder stond Bijlow er ijzersterk. De andere op het veld waren te slordig...
Wel heel erg overdreven lage cijfers aan die gasten gegeven. Ik begrijp de teleurstelling maar vieren vijven slaan nergens op.
Heel raar.
Dat krijg je als je slecht speelt
Als je weet hoe een score van 1 t.e.m. 10 hoort te werken; elk cijfer correspondeert met een van te voren vastgelegde mate van beheersing (van kennis en/of vaardigheden) die objectief meetbaar is (gemaakt), dan weet je dat dit soort scores altijd als een niet nader te omschrijven deel van het vrouwelijk lichaam op de voornaam van voormalig Feyenoordspits slaat.
Iedereen een 1. Ik wil niks meer horen over transfer dit. Transfer dat. Kansloze wedstrijd niemand is hier uitgeleerd.
En nou snel je ritalin innemen of een goed glas jenever.
Het zou toch fijn zijn als iemand Geertruida weer even met beide benen op de grond zet...