img-9930

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - RKC (1-0)

Stan

Het thuisduel tegen RKC is zondagavond geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feyenoord door een doelpunt van Mats Wieffer. Het grootste gedeelte van de wedstrijd speelde de Rotterdammers tegen tien man nadat RKC-doelman Vaessen nog voor rust met rood het veld moest verlaten. 

Ondanks vele kansen wist de ploeg van Arne Slot de drie punten pas in de slotfase veilig te stellen.

Beoordeel hieronder de spelers van Feyenoord voor hun wedstrijd tegen RKC. 

Beoordelingen Feyenoord vs RKC Waalwijk

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
7,3
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
6,8
Thomas Beelen Thomas Beelen
7,0
Dávid Hancko Dávid Hancko
7,5
Q. Hartman Q. Hartman
6,7
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,7
Quinten Timber Quinten Timber
6,9
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
5,9
C. Stengs C. Stengs
5,6
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
7,8
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
6,2
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,2
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
6,2
Igor Paixão Igor Paixão
6,3
Leo Sauer Leo Sauer
7,0
A. Milambo A. Milambo
6,6

Delen

Reacties

Ivanusec heeft me vandaag echt wel overtuigd. Die is zijn basisplaats zeker waard geweest. Minteh en Ueda ben ik echter wel klaar mee. Minteh rent hard en Ueda werkt hard, maar ze voegen op dit moment beide te weinig toe. Wieffer heerste weer eens op het middenveld (ziek veel onderscheppingen) en beloonde zichzelf en het team met een zeer terechte goal. Gimenez zie ik ook snel weer scoren; kwam, net als donderdag, een stuk scherper en hongeriger over dan recent het geval was.
Door te laag tempo en beweging zonder bal presteert bijna het hele elftal ondermaats.
Hancko en Ivanucdz uitstekend, vond Geertruida en Hartman vandaag erg slordig.
Die verdediger van rkc ook een 8
Ivanusec sterk gespeeld vandaag. Mag er war mij betreft tegen Roma ook in. Sauer is ook echt een topper maar is natuurlijk nog jong dus dat je als trainer zijnde voorzichtig met hem bent. Hancko ook veel strijdlust getoont. Zo kan ik nog effe doorgaan maar wat een pot zeg. Had toch gehoopt een beetje energie te besparen maar dat kwam er niet van..
Giminez verhuren of verkopen aan Fc Dordtrecht. Wellenreuter altijd laten staan. Wieffer nooit verkopen, lees Kokcu, en verder hebben we een veel minder elftal dan vorig jaar.
Misschien eens de namen van de spelers leren. Op Wieffer na is iedere genoemde speler fout, inclusief je eigen accountnaam…. Dordtrecht vergeef ik je nog……..
Zeroukki verwijder je account. Jij en die andere rare gozer 'Europaaa' of zoiets neem ik al een tijdje niet meer serieus. Ik ben blij dat er nu minimaal 12 anderen zijn die jou ook niet meer serieus nemen