geertruida

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Lazio - Feyenoord (1-0)

Van de redactie

Feyenoord heeft in Rome tegen Lazio met 1-0 verloren. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de slotminuten van de eerste helft gemaakt door Immobile. De ploeg van Arne Slot was dinsdagavond niet bij machten om de achterstand nog terug te draaien. Door de winst van Atlético op Celtic en het verlies van de Rotterdammers in Rome zakt de stadionclub naar de derde plaats in Poule E.

Beoordeel de spelers via het onderstaande panel. Stemmen kan tot woensdagavond 23:00 uur.

Beoordelingen Lazio vs Feyenoord

Justin Bijlow Justin Bijlow
6,7
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
4,1
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
5,8
David Hancko David Hancko
6,3
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,6
Mats Wieffer Mats Wieffer
5,7
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,6
Quinten Timber Quinten Timber
5,7
Calvin Stengs Calvin Stengs
5,3
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
4,7
Igor Paixão Igor Paixão
5,4
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,8
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
5,0
Alireza Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh
3,6
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
5,8
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,4

Delen

Reacties

Ik denk dat we van Feyenoord ten onrechte te veel verwachten. We leggen Feyenoord langs een onrealistische meetlat, waarbij we als supporters maar eventjes denken dat we Lazio in eigen huis gemakkelijk opzij zetten. Dat is echt totaal niet aan de orde bij ons. Zoals Arne Slot ook al heeft gezegd: wij moeten echt heel veel dingen goed doen, willen we ons uberhaupt staande kunnen houden op dit niveau.

Als ik dan zie welke cijfers we hier geven aan spelers omdat het resultaat een keer tegenzit (en daar baal ik ook enorm van uiteraard) dan vraag ik mij wel af of er nog wel enige realiteitszin bij de meesten is? Je staat tegenover een selectie die ca. dubbel de waarde heeft dan die van ons. Dat geeft helemaal niet en daar hoef je geen ontzag voor te hebben, maar verwachten dat we effetjes 3 puntjes in het Olimpico gaan ophalen tegen een 3e-rangs tegenstander is natuurlijk niet wat er speelt.

Feyenoord heeft qua veldspel gedomineerd, kwam niet of nauwelijks in de problemen. We spelen een x-aantal goede 'mogelijkheden' bij elkaar, maar het kwartje valt helaas net de verkeerde kant op. Ik heb alleen Nieuwkoop een onvoldoende gegeven omdat ik vond dat hij er vanaf minuut 1 al slecht in zat. De rest vond ik meer dan prima spelen. Topvoetbal wordt beslist op foutjes en daarin mogen en kunnen wij nog zeker gaan groeien!
Verdediging en middenveld waren uitstekend en de voorhoede kon niet op tegen hun verdediging. Lazio verdiend gewonnen, hun tactiek werkte waardoor ze wonnen en die van ons niet. Ondanks dat wij denken dat we beter zijn omdat wij de bal hadden
Topvoetbal gaat over momenten. Geertruida staat op een belangrijk moment niet op te letten en het resultaat laat zich raden. Paixão wil op een belangrijk moment met een bizarre aanname een counter voortzetten en schiet een keer slecht in, wat ons misschien wel twee goals kost. Ik heb vrij lage cijfers gegeven, omdat ik weinig echt goede dingen heb gezien. Jahanbakhsh doop ik graag om tot Jahankbakhsh, want die was echt om te janken zo slecht.
Ik denk dat we wat positiviteit nodig hebben. Als de spelers merken, dat de fans meer vertragen hebben, gaan ze vast wel weer heel goed voetballen. Dan zie ik ze nog wel kampioen worden en die cl overwinteren.
Mijn hemel, kijk die gemiddelde. Gewoon voetballende de betere ploeg, veel meer goed kansen gecreeerd dan dat zuigende lazio, en dan zo oordelen over je eigen spelers. Wat een Ajacieden gedrag man. Als we verliezen heeft opeens nagenoeg iedereen een onvoldoende. Wat een janksupporters hebben wij zeg.
Helemaal mee eens. Feyenoord was hoed. Drie kansen op een doelpunt dat niet viel. Lazio een schot op doel dst er in ging. Keestie van pech, de bal is rond.
Ben ik met je eens. Je verliest omdat ze hun enige kans ook daadwerkelijk afmaken, verder waren ze eigenlijk nergens. Maar goed, ook wel een typische wedstrijd tussen een Nederlandse club en een Italiaanse wat dat betreft. Balbezit zegt niks, maar in dit geval hadden we ook daadwerkelijk de paar schaarse kansen die in deze wedstrijd vielen.
Alireza was wel echt bedroevend slecht trouwens. Levert dan in de laatste seconden nog bijna een assist, maar het leek verder wel alsof hij voor het eerst op het veld stond. Snapte die wissel al niet, van Paixao kwam nog wel wat gevaar af. Zet dan Paixao op rechts, Ivanusec op links en Stengs op 10. Wieffer naar achter was wel logisch
Maar andersom werkt t ook zo he. Een speler kan in mijn optiek ook nooit een 10 krijgen. Heel vaak lukt het wel, gister even niet. Natuurlijk zaten er wel een paar onvoldoendes tussen, maar de hele ploeg gaat mij te ver.
Ueda, die nauwelijks een bal gehad heeft, die een ruime onvoldoende geven slaat nergens op.
Nee een 10 is uitzonderlijk, maar niemand verdiende een onvoldoende gister. De spelers hebben het plan van slot uitgevoerd. En er is echt gewoon verdienstelijk gevoetbald. En dat ook nog op een zaadveld met zuigende Italianen. Op zo’n veld ben je als voetballende partij in het nadeel. En als verdedigende partij in het voordeel. Je hoeft dan niks te creeren. Velen schieten meteen in de kramp omdat er is verloren, maar ik heb spelers slechter zien spelen als we wel wonnen, maar dan is het gepeupel zo blij dat ze het niet zien. Het was niet zo goed als lazio thuis, maar dat niveau ga je niet snel meer halen en dat mag je ook niet verwachten.
Pff die was inderdaad ongelukkig! Vooral die breedte pass waardoor Lazio kon aanvallen was echt onder de maat
Die voorzet op ueda was prima. Tekeurgesteld okay., maar Wat zit iedereen toch te huilen? Kan nou niemand een beetje objectief een wedstrijd beoordelen?
Objectief? We hebben gewoon geen goede wedstrijd gespeeld. Het was veel te onrustig, zochten te weinig de vleugels en het tempo was bijzonder laag. Dat Lazio nóg slechter was, betekent niet dat ik elke speler van ons een voldoend moet geven.
Joh, je speelt door een domme fout tegen een achterstand, op een enorm kutveld, tegen een zuigende ploeg die en muur op trekt. Dat moeten wij ff simpel kapot spelen? Lul toch niet man, we waren voetballen gewoon beter en hebben 1 kans weggegeven. Met je onvoldoendes. Trauner geweldig gespeeld l, Hartman en hancko meer dan prima, gewoon een goeie inval beurt van milambo, 2 geweldige kansen voor gimenes, prima 1ste helft van paxiao met ook een geeeldige kans. Zit toch niet zo te zeuren in je emoties man. Gewoon objectief kijken.
Je moet het inderdaad objectief bekijken, twee weken geleden speel je dat lazio van de mat en gisteren verlies je met 1-0 tegen dezelfde ploeg.
Je wilt toch niet gaan vertellen, dat dat lazio opeens een goeie ploeg is geworden ? Ze staan 10e in de serie A.
Twee weken geleden kreeg je de ruimte om te voetballen en gisteren niet en dan komt het probleem wat al langer bij Feyenoord is en dat is het gebrek aan spelers die met een actie tegenstanders kunnen uitspelen in de kleine ruimte.
Middenveld en verdediging is weinig mis mee, het probleem ligt voorin.
Maar assia, je speelt thuis geweldig tegen lazio, maar waar haal je vandaan dat lazio een matige ploeg is. Net als in de media, wij winnen met 3-1 dus lazio zal er wel niets van kunnen. Ik wist al dat we het ontzettend lastig zouden krijgen, ik denk dat jij gewoon lazio verkeerd hebt ingeschat. Dan kun je 2 dingen doen, of je geeft toe dat je fout zat, of je zegt dat wij slecht spelen. Ik zit in het kamp slot, jij kennelijk niet.
Ik zeg niet dat alles kut was maar Jahanbakhsh speelde ongelukkig. Met als toppunt een volledig verkeerde bal in de 94e minuut waardoor Lazio er nog even 4 tegen 3 uit kan komen. Dat hij ook 1 goede bal heeft gegeven is fijn, maar mag je ook wel verwachten van een speler die bij Feyenoord op de loonlijst staat toch?!
Fucking ziek hiervan. We missen de invloed van Pusic, wat je ook zegt.
Inderdaad sinds hij weg is voetbalt feyenoord als een slak maar hadden vanavond minimaal een punt moeten pakken.
Jahanbakhsh nooit maar dan ook nooit meer opstellen
Nieuwkoop hoef ik niet eens te noemen
Ach gut, krijgt een volkomen onterechte gele kaart, tegen een speler die sneller is dan iedereen, heeft 15 minuten gespeeld, maar laten we Bart weer afzeiken. Wat een kommer en kwel die reacties hier. Man man, je verliest een uitwedstrijd in de cl en we kunnen er allemaal niets van? Ken je plaats man.
Doe toch niet zo pessimistisch. Tegen RKC speelde hij wel goed, en hij heeft ervaring
Een vleugelspeler die een man voorbij kan dribbelen zou fijn zijn tegen dit soort ploegen.

Nieuwkoop en Alireza komen tekort.

Timber, Geertruida, Santi en Stengs hadden het niet vandaag.
Vond Timber sterk spelen, Geertruida ook behalve dat slaap momentje bij die goal. Gimenez bijna 2 goals, toch weer gevaarlijk. En Stengs een mooiweervoetballer werd vandaag duidelijk. Durft geen duels aan te gaan
En dan nog klappen ook aan het einde van dit soort wanvertoningen. Hoe hypocriet.
Wanvertoning? Mijn hemel, hoe triest is dit…
Het is tot schrijnend om te zien dat we geen enkel plan B hebben. Staan rustig in blessuretijd nog wat tikkies breed te geven.
Lol Timber de hoogste cijfer wtf veel foute pases and leide de 1-0 in
Ik heb me vooral geërgerd aan het constant liggen van Gimenez. Hij ging geen énkel duel aan. Altijd maar vallen wanneer de bal naar hem toe komt. Verschrikkelijk irritant om naar te kijken.
We kunnen toch wel van een dipje spreken, Feyenoord blaft wel maar bijt niet. De voorhoede is uit vorm, mede door een aanvoer die het nét niet is. Ik vond de spelers ook vermoeid ogen, zeker naar het einde. Stengs, Geertruida, Wieffer die sowieso moeite met het tempo lijkt te hebben.

Je moet nu thuis van Atletico winnen, en dan hopen op een resultaat in Glasgow.
Want? Anders gaan we misschien niet door in de cl. Dat kut toernooi voor kutploegen die je toch nooit gaat winnen. En dan gaan we misschien wel naar de EL, waar we wel kans hebben. Dat zou erg zijn hè? Wat een negativiteit man.
Behalve de 15 miljoen die je ophaalt als je de volgende twee potjes wint..?
Ja leuk dat geld. Toch vind ik de conf league en en EL leuker. We presteren met onze begroting prima. Leuk als er 15 mio bij komt, maar de kans om dan door te gaan is al een stuk kleiner. In de EL heb je nog kans op wat ronden. Man, we spelen geweldig verzorgd voetbal met zowat het minste geld, ik ben gewoon trots op wat we laten zien. Ik ben 40 jaar supporter, zie ons voor het eerst domineren in cl wedstrijden en zie tegelijkertijd verwende fans die de diepe dalen kennelijk niet meegemaakt hebben. Ik heb een elftal gezien waarin Theo Lucius de beste speler was. Wat denkt iedereen nou, dat we ons ff met gemak kwalificeren met zo’n budget? Wees eens trots man.
Ben het met je eens hoor. Probleem is alleen dat je weet dat er meer in zat. Je weet dat je vanavond gewoon met 2-0 had kunnen winnen. Dat maakt het gewoon zuur, niet om de spelers naar beneden te halen. Want niemand had verwacht dat we zo goed mee zouden draaien. We zitten nu weer even in een dip maar nadat we 4-0 van AZ hebben gewonnen komt het wel weer goed.
Je blijft hangen in het verleden. Ik heb ook het team van Lucius meegemaakt, vreselijk. Nu is het oneindig veel beter, maar dat neemt niet weg dat je laatste 3 potten gewoon niet goed genoeg waren.

Zondag verliezen van AZ en er kan definitief een streep door de titel.
Het ligt eraan langs welke lat je het legt. Fantastisch gespeeld tegen lazio en jij denkt dat je dat niveau altijd kunt aantikken? Zo werkt dat niet. Je hebt ook te maken met een tegenstander, omstandigheden. Als je verliest van az hoeft er helemaal geen streep door de titel. Er kan nog van alles gebeuren in 20+ wedstrijden. En dan nog, minimaal 2de is de doelstelling. En dan doen we het prima met de 3de begroting. Je eist gewoon te veel. We spelen gewoon prima voetbal.
Allemaal onvoldoende. Je staat achter en wat doen ze, rustig achterin de bal rond spelen en dat tot het einde volhouden.

Pleur die bal naar voren en klap er op!!
Compleet kansloos man, met je hoge ballen. Prima dat ze het geduld bewaarden. Dat is de beste manier en we kregen nog een superkans ook. Als Ueda hem erin had gekopt had je wel anders geluld.
We speelde ze naar hun hand. Dit was precies wat ze wilde. Beetje achterin rond tikken....
Als je hoge balken gaat spelen tegen Italianen raken ze in de war denken? Denk maar niet dat ze er gerust op waren. We hebben vanuit voetbal wel prima kansen gecreeerd. Ze probeerden echt wel onze opbouw te verstoren, maar dat lukte ze gewoon niet. Maar blijf lekker negatief denken, moet jij weten. Gelukkig is slot wel tevreden over het spel. En terecht. Verlies is kut maar ook bij verlies kun je goed voetballen.