stengs

VK Sportphoto

Europees

Stengs: "Zij hebben één kans gehad en hij zat erin"

Ference

Voor de derde keer onder het bewind van Arne Slot is het Feyenoord niet gelukt om te winnen in Rome. De vierde groepswedstrijd van de Champions League ging met 1-0 verloren. Na afloop blikt Feyenoord-speler Calvin Stengs bij RTL 7 terug op de wedstrijd. 

"Super zuur denk ik", zo opent Stengs. "Op het eerste kwartier na zijn we de betere ploeg denk ik. We maken één foutje en dan ligt 'ie erin. Verder hadden we het gevoel dat we goed aan de bal waren, kansen creëerden maar helaas... zuur." 

Stengs was van mening dat het zijn ploeg met name ontbrak aan meedogenloosheid voor de goal: "Ik denk gewoon dat hij moet vallen, dat we medogenlozer moeten zijn met de kansen. Ik heb het gevoel gehad dat we gewoon goed aan de bal waren en het spel maakten. Zij hebben één kans gehad en hij zat erin." Stengs is niet van mening dat de thuiswedstrijd tegen Lazio als maatstaaf gebruikt moet worden: "Die wedstrijd was van een erg hoog niveau, het is lastig om dat altijd te brengen. Ik denk dat we vandaag ook gewoon een goed niveau brachten."

De nummer 10 van Feyenoord wilde niks weten van excuses omtrent het veld of het publiek. Op zijn eigen wedstrijd kijkt hij gemixt terug: "Het eerste kwartier was niet goed denk ik, een aantal ballen verloren. Daarna best prima gespeeld, maar het was niet zoals in de thuiswedstrijd. Voor de volgende wedstrijden betekent het dat we alles in eigen hand hebben en gewoon twee keer moeten winnen."

Delen

Reacties

je weet het, je moet Italianen nooit een voorsprong laten nemen,want dan gooien ze de hele negatieve trukendoos open en spelen ook nog eens de komediant wat betreft de zgn overtredingen
Tuurlijk 2x winnen, geen probleem toch.
Wees realistisch.
Wij hebben 0 kansen gehad en er gingen er 0 in
Nul kansen gehad? Welke wedstrijd heb jij gekeken dan 🤡
De wetten van het topvoetbal. Feyenoord heeft gewoon al weken niet geleverd. Ondanks de overwinning op RKC is het spel al weken niet om over naar huis te schrijven. Heb Slot heel erg hoog zitten hoor, maar verheug me nu al (not) over de pluspunten die hij vandaag heeft gezien in het spel van Feyenoord. Het is greoon waardeloos.