Hartman Paixao Lazio

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman: "De Lazio-spelers kwamen net op onze deur stampen"

Ference

Feyenoord en Rome lijken geen gelukkige combinatie. Niet alleen wist Feyenoord er drie maal niet te winnen onder bewind van Arne Slot. Ook de tegenstanders lijken zich niet van hun meest sportieve kant te laten zien in de Italiaanse hoofdstad. 

Zo gaf Hartman op de persconferentie na afloop aan dat ook de Lazio-spelers zich lieten gelden. De linksback zelf weet het om te zetten in iets positiefs: "De Lazio-spelers kwamen net op onze deur stampen, dat geeft ons eigenlijk alleen maar meer motivatie voor de komende twee wedstrijden. Ik denk dat als we tegen Atletico-thuis beginnen dat we weer de hele Kuip erachter moeten hebben op een goeie positieve manier. Ik denk dat we dan dat beetje irritante gedrag moeten afstraffen."

Bekijk de beelden hieronder: 

Delen

Reacties

Zo is het, laat jullie voeten spreken, niet je mond.
Reactie van Hartman spreekt boekdelen. Feyenoord is te lief. Te naïef. Liet door AS Roma over zich heen lopen, door athletico en gisteren ook door Lazio. Echt zonde
Je kunt moeilijk beweren dat er over ons heen is gelopen vind ik.
Het werd anders in de eerste helft na die zeer fraaie aanval van onze jongens ijzig stil in het stadion..

Het enige aan het goede spel van Feyenoord was een verdiend doelpunt.
Ik kan me voorstellen dat Lazio enorm opgelucht. Feyenoord was ook vandaag de baas en had veruit de meeste kansen. Maar zij counteren een keertje scherp.
Zonde. Maar uitwedstrijden in CL leveren zelden punten op. Niets aan de hand, overwinteren is vrij zeker met nig twee wedstrijden te gaan en zelfs overwinteren in CL nog in eigen hand!
Helemaal met je eens, meneer Aart.
Ze kloppen 1x aan de deur en de bal ligt in t netje.
Op de deur geklopt?? Open doen en zegge dat ze moeten optyffu!! Niet huilie huilie doen op tv.
Slechte verliezers èn slechte winnaars dus.
Kinderachtig gedrag.
Zorgen dat dit geen patroon wordt. Veel zware wedstrijden komende weken. Efficiëntie mag echt een stuk beter. Sinds Twente is het allemaal net niet
Waarschijnlijk hebben ze hun gram gehaald omdat ze Feyenoord arrogant vonden vorige week, zeker na de 3-0 werd het soort van gallery play. Moet je nooit doen, geef de tegenstander extra motivatie.
***** honden. Hoop dat ze verliezen van Celtic
Ik ben zo klaar met die tering Italianen. Walgelijke lui