uitvak-feyenoord

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd PSV - Feyenoord

Van de redactie

De topper in de Eredivisie tussen de nummers één en twee op de ranglijst is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. In het Philips Stadion kwamen beide ploegen een keer op voorsprong, maar was het gelijkspel uiteindelijk een terechte uitslag waardoor het gat tussen PSV en Feyenoord tien punten blijft.

De doelpunten aan Rotterdamse kant kwamen van de voeten van Yankuba Minteh en Santiago Gimenez. Beoordeel de spelers voor de wedstrijd PSV - Feyenoord via het onderstaande panel. Stemmen kan tot maandagmiddag 12:00 uur.

Beoordelingen PSV vs Feyenoord

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
7,8
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,7
Thomas Beelen Thomas Beelen
7,5
Dávid Hancko Dávid Hancko
7,2
Q. Hartman Q. Hartman
6,9
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,5
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
6,8
Quinten Timber Quinten Timber
7,4
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
7,8
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
7,4
A. Milambo A. Milambo
6,7
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
6,5
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
6,5
M. López M. López
6,0

Delen

Reacties

Snap het hoge cijfer voor Zerrouki niet zo. Het is toch echt 2x zijn man die scoort. Ik stoor me er verschrikkelijk aan dat hij vaak (ogenschijnlijk) niet op de juiste plek staat in de omschakeling, iets wat Wieffer op 6 vaak wel staat.
Helemaal eens. Buiten het gene wat je schrijft vertraagd hij het spel enorm . Het is vaak tikkie terug en breed bij hem. Overigens heeft hij een draaicirkel van een olifant.
Jep. Verre van gecharmeerd van zijn spel. Zeer benieuwd of hij volgend jaar het stokje van Wieffer kan overdragen. Timber schreven we vorig jaar ook al af, dus laten we het wel positief bekijken.
Gimenez had geweldige mgl en verprutste die. Zijn goal was een intikkertje niets bijzonders. Minteh veel dreigender; Wieffer grote uitblinker. Zerrouki stond vaak op de goede plaats en wordt steeds belangrijker. Kijk naar alle spelers zonder vooroordelen en het voetballeven is zoveel leuker.
ja, het was een intikkertje. maar dit is dus een superkwaliteit van santi: positie kiezen. de psv verdediging was hem helemaal kwijt.

die 1 op 1 kans was op zich goed ingeschoten. ik heb liever dat hij de keeper omspeelt, maar dan loop je het risico dat dest je alsnog van de bal loopt, want santi is niet de snelste.

waar santi heel snel aan moet gaan werken:

stop met die kansloze dribbels. hij mist de snelheid daarvoor. en hij ziet medespelers dan niet. in de eerste helft had hij bij een counter blind minteh aan kunnen spelen, in de tweede helft door 4 man willen was lachwekkend

probeer bij hoge ballen van achteruit meer te letten op de bal dan op de tegenstander. nu verliest hij te vaak duels.

hou het simpeler. speel gewoon sneller de vrije man aan. het maakt niet uit wie scoort, maar dat we scoren.
Beelen nog een redelijk hoog cijfer. Ja hij deed het behoorlijk maar een 7.6 is te hoog. hij staat natuurlijk volledig verkeerd bij die 2-2. Moet ten alle tijden met til mee lopen en nu stond die er bij en keek hij erna wat luuk daar aan 't doen is en die bal over hem heen kan leggen.
Hoe kan de RCV nou verantwoordelijk zijn voor een speler die van links inschiet? Zowel Hartman als Hancko had daar beter gepositioneerd moeten staan.
Wat een onzin. Zerrouki verliest het kopduel van Til en loopt daarna niet met hem mee????
onzin. hij liep naar voren vanwege de buitenspelval. til liep weg uit de rug van zerouki. ook als zerouki dat tijdig had gezien was hij te laat geweest. gewoon prima actie van til , die ook nog eens goed binnenschoot. dat is echt niet bij iedereen een goal (bv lutsha schoot niet lange hoek, zelfde kans). het probleem bij die goal is vnl dat er te weinig druk wordt gezet op luuk de jong. die mag niet zo makkelijk die bal geven. maar ook dat deed hij natuurlijk goed.

een cijfer van een speler hangt natuurlijk niet af van 1 actie. beelen heeft het gewoon echt uitstekend gedaan.
Mee eens, hij wordt sterker en sterker, heeft bovendien een goed gericht schot op doel afgeleverd! Helaas uitstekend gered werd door de keeper van de lampies.
Vooral blij dat Gimenez weer een behoorlijke vorm liet zien. Jammer dat die 2 ballen er niet in vliegen, maar de weg omhoog is ingezet.
Lopez heeft 5 minuten meegedaan en toch een 5,8. De vorige wedstrijd was dramatisch, maar hij kan blijkbaar ook niet veel meer goed doen 😂
Ik vind hem tog beter dan q baggerman
Je kan het altijd wel aardig invullen. Santi krijgt structureel een te hoog cijfer. Bepaalde 'pispaaltjes' zoals Lopez en Nieuwkoop vaak te laag.
Ja bizar. Deed het gewoon prima.
Lopez viel gewoon netjes in. Normaal krijg je geen cijfer voor een korte invalbeurt dus ik begrijp de negatieve reacties over hem sowieso niet.