steven-berghuis

VK Sportphoto

Nieuws

Berghuis fit en mogelijk aan de aftrap tegen Feyenoord

Stan

In aanloop naar de belangrijke Klassieker die zondagmiddag op het programma staat is er veel te doen om oud-Feyenoorder Steven Berghuis. De huidige Ajax-middenvelder zal door zijn pikante overstap vorig seizoen mogelijk niet zeer warm onthaald worden in De Kuip. Alfred Schreuder denkt er echter niet aan zijn speler op de bank te laten zitten. 

In de persconferentie van vrijdagmiddag geeft Schreuder aan dat Berghuis fit genoeg is om aankomende zondag aan te treden tegen zijn oude club en zich ook goed voelt. De perikelen rondom het publiek in De Kuip spelen volgens de trainer van de nummer 3 van de Eredivisie hierbij geen rol. 

Het lijkt er dus op dat Berghuis hoe dan ook op het veld van De Kuip zal verschijnen, maar of dat vanaf de eerste minuut is wil Schreuder nog niet prijsgeven.   

 

Delen

Reacties

Nou ik heb net even op FR12 zitten lezen echt walgelijke reacties zal weer raak zijn Zondag
ik ben er niet gelukkig
En jij gelooft alles wat je online leest?
Prima. Gaat ze niet helpen. Kokcu tikt hem zoek.
hopelijk uit en te na fouilleren bij binnenkomst
Ik heb het al eerder geschreven: totaal negeren op een paar spandoeken "Berghius forever" na, dat zou de beste, leukste maar vooral meest superieure reactie zijn.
Het lijkt erop dat de redactie een foutje heeft gemaakt. Het gaat hier om de speler Steven Berghius. Fijn om te zien dat hij kan spelen. En daarna huilend de bus in
Lekker belangrijk....
Hij zit bij de tegenpartij!
Is er nog Feyenoord nieuws?
De mooiste manier om je ex terug te pakken is door te laten zien hoe gelukkig je bent ondanks dat de relatie verbroken is. Zoiets kunnen we nu ook doen met Berghuis; als we zondag laten zien hoe het kan kolken in de Kuip in de meest positieve zin. Dan is het voor hem in ieder geval duidelijk wat hij heeft opgegeven.

En natuurlijk kan het uitfluiten of sissen gewoon door de beugel, maar de clown die het voor mekaar krijgt om iets scherps door die netten heen te gooien die verpest het voor ons allemaal.
Zou ook mooi zijn als niemand ook maar 1 seconde naar hem omkijkt. Denk dat ie dan juist in de war raakt.
Misschien kan een GGZ-instelling je nog helpen...
Nee iemand die zich Nelom noemt, is niet meer te redden.
Ja en daar mee feyenoord naaien dag titel dag vol stadion.Jezus idioot.Alle mensen die vuurwerk bij zich hebben zo'n ding in z'n of haar reet stoppen en afsteken.
Nou en. Gewoon 1 van de 11 van hunnie.
Die stapt net zo chagrijnig in de bus terug naar dat open riool als de rest van dat zooitje.