kokcu-geertruida

VK Sportphoto

Nieuws

Beruchte Turpin fluit kwartfinale tegen Turkije

Karst

De kwartfinale tussen Nederland en Turkije van aanstaande zaterdag staat onder leiding van een oude bekende van Feyenoord. De Franse scheidsrechter Clément Turpin is door de UEFA aangesteld om het duel tussen Bijlow en Geertruida tegen Kökcü in goede b(an)anen te leiden.

'De bananenman' staat bij de meeste Feyenoorders nog vers in het geheugen. In 2015 floot hij het knotsgekke duel tussen Feyenoord en AS Roma, waarin hij onder andere Mitchell te Vrede en Erwin Mulder een rode kaart gaf en de wedstrijd tijdelijk staakte na het gooien van diverse voorwerpen, waaronder de bekende banaan.

De beruchte Fransman heeft echter een goede relatie met het Nederlands Elftal van Ronald Koeman. Turpin floot Oranje driemaal eerder, en onder zijn leiding verloor Nederland nog nooit. In 2021 werd er met 2-0 gewonnen van Noorwegen, daarvoor al van Engeland (3-1) en van Kazachstan (1-2).

Aanstaande zaterdag om 21:00 speelt Oranje de kwartfinale op het EK tegen Turkije. Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida zullen het dan opnemen tegen de ploeg van Orkun Kökcü, die zelf geschorst is voor de ontmoeting met Oranje.

Delen

Reacties

Is dit geen competitie vervalsing , Frankrijk zit nog in het toernooi en is een mogelijke tegenstander van Oranje , er zijn toch genoeg scheidsrechters van landen die uitgeschakeld zijn . Ik houd mijn hart vast met deze man met een bananenfobie.
Ben er nog steeds van overtuigd dat hij opdracht heeft gehad van de Uefa door dat gebeuren in Rome met die fontein toen. Het was allemaal zo opzichtig. Mulder juicht buiten het coach vak en krijgt rood, hun lopen met 5 man veld op niks. Dat gedoe met die banaan. Overtreding op kazim. Rood van te vrede, staken van de wedstrijd en nog heeeel veel kleine dingen.
Turpin...typisch voorbeeld van "UEFA=MAFIA". Bananen bond.
Na Srdan Jovanovic de ergste internationale arbiter.
In 2015 had de UEFA bedacht om een vijfde en zesde bij de zestienmetergebieden neer te zetten. Vlak voor de ogen van die official werd een overtreding begaan in de 10de minuut op Kazim-Richards. Dat was een 100%-strafschop. Ze wilden het niet zien.
Dat gaat genieten worden met de Franse versie van Ben Turpin uit Comedy Capers. Een UEFA schandaal op twee benen.
Dat gaat genieten worden met de Franse versie van Ben Turpin uit Comedy Capers. Een schandaal op twee benen is het.
Die alle Feyenoordsupporters op een hoop gooide en ons allemaal rascisten noemde, vanwege 1 supporter die een opblaasbare banaan op het veld gooide! Jaren later zie je hem een wedstrijd van Ajax fluiten. Floot 'ie nog goed ook. Had die Romein Kazim-Richards een beuk verkocht gewoon rood en een penalty aan ons moeten geven. Wordt het 2-0 en had het heel anders kunnen lopen. Was dat trouwens ook geen racisme van die Turpin? Het is maar een zwarte, dus die beuk dat mag. Da's is toch gewoon met 2 maten meten?
Die bananen hadden niks met rasisme te maken Chiquita had een actie en deelde die bananen uit.
Word nog altijd pislink als ik die kop van hem zie. Wat een verschrikkelijk misbaksel is dat!
Bloedirritant ventje dit.
Factor om rekening mee te houden.
Eist altijd zelf de hoofdrol op en viert zijn compleet eigen feestje. Grillig en totaal onvoorspelbaar. Bah haha wordt op voorhand al niet goed van die man. Arrogant stuk vreten.
En wordt door de UEFA en FIFA op handen gedragen!
Dat laatste staat in veel Franse paspoorten vastgelegd, zo ook bij Deschamps.
Ben Turpin fluit. Dat wordt moeilijk voor Nederland. Hij ziet vreselijk veel verkeerd (Google ff op ben Turpin). Wordt een hoop gele kaarten en misschien wel ook rood. Hij zorgt wel dat zijn thuisland (bananenrepubliek). niet meer tegen Holland hoeft te spelen in de finale.