sterren-shirt-1

De Feijenoorder

Feyenoorders verzamelen in De Kuip: Een dag vol passie en nostalgie

Van de redactie

Afgelopen zaterdag hadden Feyenoorders die alles van de club verzamelen de dag van hun leven. FSV De Feijenoorder organiseerde na een tijd van afwezigheid weer de ‘De Feijenoorder Verzamel-/Ruilbeurs’ in De Kuip. Het evenement bleek een groot succes.

De aanwezige supporters deelden hun passie voor Feyenoord met elkaar en lieten hun verzamelingen trots zien. Niet alleen verhalen werden uitgewisseld, maar items ook geruild of verkocht. Vele supporters genoten van een breed scala aan Feyenoordspullen. De beurs bood een indrukwekkende verzameling van glazen, postzegels, speldjes, vanen, boeken, shirts en sjaals. Voor velen was dit de perfecte gelegenheid om die ene ontbrekende schakel in hun verzameling te vinden.

Naast de indrukwekkende collecties van de deelnemers, stelde Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder zelf ook unieke Feyenoord-items tentoon. Bezoekers konden onder andere het XXL-Boek ‘Feyenoord de Grootste’, een oude stadionlamp, het archief van Piet Bouts en krantenknipsels uit de jaren ’70 bewonderen. Daarnaast was er veel merchandise te koop, waardoor er voor elke fan iets bijzonders te vinden was. Zie onderstaande video voor een sfeerreportage van OPEN Rotterdam.

Delen

Reacties

Nog geen reacties