santiago gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Bezoekers 1908.nl kronen Gimenez bij CL-debuut tot MOTM

Stan

Santiago Gimenez is door de bezoekers van 1908.nl gekozen tot man van de wedstrijd in het Champions League-treffen met SS Lazio. De Mexicaan scoorde bij zijn debuut in het prestigieuze Europese toernooi tweemaal en had zo een groot aandeel in de klinkende 3-1 overwinning van Feyenoord tegen de Romeinen. 

Gimenez kreeg van de supporters een beoordeling van 9,4 en daarmee behaald de Mexicaan het hoogste cijfer dat tot nu toe op 1908.nl aan een speler werd uitgedeeld. In lijn met het goede spel van de ploeg van Arne Slot tegen Lazio, ontvingen veel Feyenoorders een hoge beoordeling. Daarbij behoorde ook Calvins Stengs (8,8) doelpuntenmaker Ramiz Zerrouki (8,7) tot de uitblinkers.

Voor Santi betekende de wedstrijd tegen Lazio zijn debuut in de Champions League. Van spanning was echter weinig te merken bij de spits, die twee doelpunten wist te maken. In de eerste helft draaide Gimenez na een pass van Wieffer handig weg en schoot hij de openingstreffer binnen, waarna hij in het tweede deel van de wedstrijd op de goede plaats stond voor de rebound uit een schot van Timber. Het had zelfs niet veel gescheeld, of de 22-jarige topschutter had een hattrick op zijn naam gehad. Na een kwart van het duel belandde een schot van Gimenez namelijk met wat geluk achter Lazio-doelman Provedel, maar buitenspel van de Mexicaan gooide roet in het eten. 

Beoordelingen Feyenoord vs Lazio

Justin Bijlow Justin Bijlow
7,9
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
6,3
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,9
David Hancko David Hancko
8,3
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
7,9
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,5
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
8,7
Quinten Timber Quinten Timber
8,0
Calvin Stengs Calvin Stengs
8,8
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
9,4
Igor Paixão Igor Paixão
7,1
Marcos López Marcos López
5,1
Alireza Jahanbakhsh Alireza Jahanbakhsh
6,6
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
6,8
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,4
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
6,5

Delen

Reacties

Leuk om
Feyenoorder te zijn nu zeg
De GOAM (greatest of all month :-) , voor de goat hebben we nog een paar andere kandidaten... Willem, Wim, Coen, Robin. Toch?