bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow en Trauner keren tegen Fortuna terug in selectie

Stan

Justin Bijlow en Gernot Trauner zullen zondag tegen Fortuna Sittard weer van de partij zijn. Dat vertelt Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie. Het duo kampte de afgelopen weken met blessureleed, maar keert komende zondag dus weer terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord.

De terugkeer van het tweetwal betekent niet dat beiden ook in actie zullen komen in het Fortuna Sittard Stadion. "Voor Gernot is die kans groter dan voor Justin, omdat over het algemeen een speler eerder invalt dan een keeper." Daarmee geeft de trainer weg dat hij in Sittard nog de voorkeur geeft aan Timon Wellenreuther in het doel van de Rotterdammers. "Justin gaat overmorgen niet starten."

Bijlow liep tijdens het duel tegen AZ op 4 februari een kuitblessure op die hem uiteindelijk twee maanden aan de kant hield. Trauner liep in datzelfde duel een hamstringblessure op en keert is dus gelijktijdig met zijn ploeggenoot weer inzetbaar voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard die zondag om 14:30 zal worden afgetrapt. 

Delen

Reacties

Wellenreuther verdient ook wel een finale te keepen als je het mij vraagt.
Voor beide geldt dat ze zich weer in de basis moeten knokken. Zowel Beelen als Wellenreuther spelen de pannen van het dak.
Hoor nu dat Wellenreuther de bekerfinale keept.