14-1

Nieuws

Feyenoord brengt speciaal shirt uit richting bekerfinale

Stan

"Op weg naar weer een cup!", zo luidt de tekst op het speciale bekerfinaleshirt dat Feyenoord vrijdag heeft gepresenteerd. Het exclusieve kledingstuk wordt gelanceerd richting de finale van de TOTO KNVB Beker tegen N.E.C. op 21 april.

Naast het zwarte shirt, dat voor 20 euro te bemachtigen valt via de Feyenoord Fanshop, komt de Stadionclub ook met een tweedelige sjaal in het thema van de bekerfinale. In groen-witte letters staat op de ene kant de naam van de club en op de andere kant ook de tekst "Op weg naar weer een cup!", met daaronder de datum van de aanstaande eindstrijd in het bekertoernooi. De sjaal heeft een prijs van 15 euro. 

Feyenoord kondigt de artikelen op de website van de Fanshop als volgt aan: "Feyenoord, we houden van de club. Feyenoord “Op weg naar weer een cup!” Laat je Feyenoord trots zien met onze exclusieve Bekerfinale Artikelen. Op 21 april staat Feyenoord klaar voor de bekerfinale tegen NEC, en jij kunt deel uitmaken van deze historische gebeurtenis met onze speciale sjaal en shirt. Of je nu in het stadion bent of ergens anders, draag onze groen witte stadskleuren met trots en moedig Feyenoord aan naar de overwinning. We zijn niet te stoppen we blijven maar gaan!"

feyenoord-bekershirt-2024
feyenoord-bekersjaal-2024

Delen

Reacties

Zit je mooi mee in de rip als ze verliezen 🤣